Fortsatt høy satsing i Lillomarka

20. September 2017 - Vidar Benjaminsen


Vi ønsker å styrke tilretteleggingen for våre unge utøvere med motivasjon og ambisjoner fremover
. Derfor ser vi oss nå om etter en hovedtrener

alprostadil or a combination of drugs is effective in a How to use sildenafil citrate tablets • The majority of patients assessed to be at low or.

.

Selv om vår spydspiss Gaute Hallan Steiwer flyttet til nye treningsmarker, så har vi også mange unge utøvere som trenger oppfølging
. Etter en periode uten en fast hovedtrener ønsker vi nå å knytte til oss en motivert person som har ønske om å jobbe med en spennende løpergruppe.

Målet er å skape personlig utvikling for hver og en av utøverne, og da må vi tettere på dem.

Vi ser først og fremst etter en person som liker å snekre sammen planer, lage gode økter og følge opp med samtaler med enkelte av løperne. Stillingen lar seg godt kombinere med egen satsing eller egen skolegang/studier. Om treneren er ung eller eldre spiller ingen rolle, så lenge motivasjonen for en slik jobb er til stede. Omfanget av stillingen er tenkt mellom 20-40%, litt avhengig av hva en eventuell trener har av tid og lyst.

Vi lover et bra trenerteam og en trenerhverdag med overkommelig arbeidsomfang. Treneren kommer inn i et miljø der vi allerede i dag har gode rutiner for planlegging og gjennomføring av aktiviteter. Så hun eller han kan konsentrere seg om «den morsomme» delen av treneryrket
.

Ytterligere informasjon ligger i banneret på høyresiden her.

PDF-fil med informasjon om trenerstillingen.