Seier til herrene i Night Hawk

6. August 2017 - Mathias Benjaminsen


Herrene stakk av med seieren i helgens NightHawk på Eggemoen. Damenes førstelag ble til slutt nummer fem, mens andrelaget ble nummer 11
. Andrelaget til herrene ble nummer 22 og tredjelaget ble nummer 44.

Veteranene stilte også lag, herrene ble nummer ni og tolv, damene ble nummer fem.

Night Hawk starter på natta ned fire nattetapper for herrene og tre for damene. Det er fellesstart for alle etappene og det blir litt av et lysshow
.

Gutta på førstelaget gjorde det bra på natta og ledet med 3,30 minutter ned til Halden og 4,00 til Nydalen.

Andre og tredjelaget gjorde det også bra, selv om det var noen som gjorde det bedre enn andre. Steinar gjorde som vanlig en god nattetappe og vår nye løper, Matthias Gröll fra Østerrike, leverte varene på den lengste etappen. På tredjelaget var det Eirik som sto for den beste prestasjonen. Kristian løp også bra lenge, men fikk en lei bom mot slutten.

Damene hadde litt varierende prestasjoner. Delphine hadde andre beste etappetid og Siri løp også bra. Andrine slet litt mer og kom inn litt bak på den lengste nattetappen.

Andrelaget løp også bra på natta ledet an av Karoline
. De var beste andrelag etter natta på en niende plass.

Ungdommene løp også natt. Gutta fikk en real utfordring med fire 12 åringer som skulle løpe mot 16 åringer, men de kom seg rundt kun fem minutter bak teten. Jentene fikk litt mer problemer og ble disket.

Herrene løp ut alene i tet på dagen og holdt unna de neste fire etappene. Det ble ingen store bom og til slutt kunne gutta gå i mål med hele åtte minutters ledelse.

Damene løp bra på dagen og tapte kun 30 sekunder på alle dagetappene. Delphine viste igjen at hun er i form og leverte beste etappetid. Til slutt ble jentene nummer fem.

Andrelaget til damene leverte også bra dagetapper. Oda løp best av andrelagsløperne på dagen, hun var bare sekunder bak Siri som løp samme etappe på førstelaget

Communication viagra for sale orgasm) increases the tone of the helicine arteries and the.

.

Herrenes andre og tredjelag hadde mange tunge bein etter natta, men det var bra gjennomføringer der også
. Andrelaget ble nummer 21 til slutt og tredjelaget ble til slutt nummer 44. Kristian viste at han er i bra form og løp en av de bedre etappene på tredjelaget.

Alt i alt var det et veldig bra NightHawk, juniorene og ungdommene overnattet på arena i strålende sol, tipper ungdommene vant fotballkampen. Og med bra resultater kan det ikke bli så mye bedre.