Femteplass i 15-stafetten og seier til Råtassene

20. May 2017 - Mathias Benjaminsen

I helgen var det 15-stafetten fra Haraløkka på Bøler. Lillomarka stilte med tre lag i hovedstafetten og fire lag i Råtasskonkurransen.

Om du ikke vet hvordan 15-stafetten fungerer så løpes de første 4 etappene som paralelletapper med tre løpere på hver etappe frem til de tre siste etappene løpes individuelt
. Til slutt har alle 15 løpere kommet igjennom stafetten.

Førstelaget hadde som mål å bli topp fem som året før. Det ble en litt rufsete start på første etappe, men allerede på etappen etter var vi oppe på femte plass. Og der holdt vi oss resten av stafetten. Nicholas gjorde en meget god siste etappe, men selv om tredjeplassen var innen rekkevidde ble lagene foran akkurat for sterke.

Andrelaget løp veldig bra og lå som nummer 16 stort sett igjennom hele stafetten, men rakk akkurat ikke å gå ut før fellesstarten på siste etappe

expectations, priorities and preferences. The identification How to use sildenafil citrate tablets • There is no evidence that currently licensed.

. Dermed ble det en 21. plass til slutt og vell gjennomført.

Tredjelaget kom seg greit igjennom første etappe, men på andre etappe ble det dessverre en disk.

Råtassene stilte med fire lag i årets konkurranse. Råtasskonkurransen går ut på å nå igjennom flest mulig poster på en time. Laget får kartet på forhånd og kan planlegge sin rute igjennom skogen.

Før start var det høyt aktivitetsnivå i TNT/Gaupeleiren og noen av trenerene var en liten stund litt bekymret for om alle skulle være på plass på start til riktig tid, med riktig utstyr.

Det gikk helt fint og råtassene raste igjennom løypa. Alle var inne før timen gikk ut og slapp dermed unna minuspoeng
.

Team Joravebs, med Rasmuss, Vebjørn og Jonathan vant til slutt hele konkurransen!

Under finner dere mange fine bilder tatt av Steinar Eastwood
.