Flott klubbkveld med priser, quiz og o-løp

11. November 2016 - Mathias Benjaminsen

Selv med litt snø i lufta og minus fire grader var det mange som tok turen innom Grorud idrettshus onsdag kveld for å være med på klubbavslutning for 2016-sesongen.

priser

De aller sprekeste fikk også prøve seg i vinterens første Tour of Lillomarka, før kvelden fortsatte med mat, quiz og prisutdelinger
. Tour of Lillomarka-løypene var todelt med første delen i skogen på Ravnkollen, før løperne kom ned forbi Badedammen og snudde kartet for å løpe på sprintkart ned til Groruddammen. Eirik Høst Fossgard vant herreklassen, Ellen Ariansen var eneste løper i damenes lengste løype og vant enkelt
. Det var også gledelig å se at så mange Gauper hadde tatt turen ut for å løpe C-løypa.

groruddalen-fra-ravnkollen

Fra startstedet på Ravnkollen tatt på onsdagskvelden
. Nattorientering er alltid vakkert!

Etter løpet stilte sosialkomiteen med varm suppe, frukt og kaker. Det smakte veldig godt, og ekstra godt for løperene som hadde vært ute i skogen først.

Lokalet fylte seg opp og rundt 50 Lillomarkinger var samlet på klubbkvelden. Etter masse mat og kaker startet Nicholas med en presentasjon av 2017-sesongen. Så var det Kahoot-quiz hvor deltakerene delte seg i lag hvor det var viktig å minst en Gaupe i teamet. Spørsmålene var varierte og omfattet alt fra karttegn til antall deltakere i årets Lill-o-dilt.

Et av spørsmålene var å finne ut hvor dette kartet er fra, klarer du det? Svaret nederst i saken*.
kart-2-island

Etter quizen var det tid for den tradisjonelle prisutdelingen
. Den første som ble hedret var faktisk undertegnede. TNT-gruppa takket treneren sin med en Tranflaske, Sanasol og en ullgenser, etter mye småsykdom i løpet av året og med håp om bedring i ernæringsgrunnlaget.

– Jeg benytter samtidig muligheten til å takke og bemerke at jeg kan ha en ståpåvilje for klubben på grunn av alle medlemmene som deltar på treninger, aktiviteter og løp gjennom året

(1) Alter Modifiable Risk Factors or Causes viagra pill sexual trauma / abuse, job and social position satisfaction,.

. Spesielt TNT-gjengen har hatt et fantastisk år og jeg er sikker på at det bare er starten.

Videre ble VIP-pokalen delt ut til klubbens løper med den beste prestasjonen i løpet av året. Man kan kun vinne denne prisen en gang i sitt liv og det er den mest prestisjefylte prisen du kan få i Lillomarka OL. VIP-pokalen gikk i år til Oda Marie Colquhoun for sin fjerdeplass på Hovedløpet på Konnerud. Etter lang tids skade var Hovedløpet en etterlengtet opptur og viser at alle timene med alternativ trening var verdt det. Senere i sesongen kvalifiserte hun seg for O-idol og gjorde sine saker meget bra i Stavanger med en tiendeplass i den konkurransen. Vi håper at prisen kan være med på å inspirere Oda og alle andre juniorer til å fortsette satsingen sin på orientering.

DSC_5895 (683x1024)

AndyCap pokalen ble delt ut til årets vinner Toril Hallan. AndyCap som er klubbens klubbmesterskap blir dermed arrangert av Toril neste år da reglene er slik at vinneren arrangerer året etter.

_MG_9242

Etter dette ble Sportsjefens pris delt ut. Denne er innstiftet av Vidar for noen år siden og går til personer som alltid er klar til innsats og stiller opp med godt humør etter lang og tro tjeneste. Årets pris ble delt ut til Merete Rørvik og Johnny Johansen. Merete står alltid på og er svært dyktig på salg og ernæring, hun var også avgjørende for at salget på Night Hawk gikk så det suste. Og jeg er sikker på at alle de som bidro i salgsgjengen på NightHawk underskriver på at den prisen var meget vel fortjent. Og så stilte hun opp igjen og ledet sammen med Elin Brekk gjengen som stilte med varm mat på klubbkvelden. Johnny var arenasjef på NightHawk og har vært en viktig trener og ledet Gaupene i laget i flere år.

Løypelegger og løpsleder ble også hedret, og her fikk Arne Dybdal (løpsleder) og Gaute Hallan Steiwer (løypelegger) hver sin O-boka for sin innsats under henholdsvis Night Hawk og World Ranking-løpet som vi hadde fra Linderudkollen i sommer. Hallvard Fjær fikk også bok og heder for sin utrettelig innsats med kartbasen vår i Lillomarka. Det er nok ingen som har flere timer i Lillomarka-skogene i året enn Hallvard.

gaute

Gaute ble intervjuet etter at han var først inne på den tredje etappen på årets Tiomila, med en margin på to minutter ned til neste lag.

Til slutt fikk Gaupe trenerene Terje Blindheim og Steinar Eastwood velfortjernt hyllest for innsatsen med de yngste. De tar nå med seg de eldste Gaupene og tar over TNT-gruppa fra neste år. Der blir det nye utfordringer for store og små.

Vi takker alle i Lillomarka for en fantastisk fin sesong i 2016 – og ser frem til masse spennende orienteringsaktiviteter i 2017.

* Dette kartet er faktisk fra Island