To gull, et sølv og bronse på student VM

8. August 2016 - Mathias Benjaminsen


Lillomarka OL hadde mange løpere med i årets student VM i Ungarn
. Løpene ble holdt i byen Miskolc ikke så langt unna grensen til Slovakia. Terrenget er et krevende grop terreng med tykk vegetasjon og undervegetasjon.

Et bilde publisert av Lillomarka OL (@lillomarka_ol)

Kris Jones var den første til å ta medalje for Lillomarka. Briten som vanligvis løper første på stafettene i klubben er også kjent for å være en bra sprinter. I fjor var han 12 sekunder unna gullet i VM i Skotland. På sprinten i student VM ble det altså gull med god margin, nå er målet VM i Strømstad.

Dagen etter var det langdistanse hvor Andrine hadde en uheldig bom på førstepost, men viste at formen var på plass når hun fortsatt løpet i samme tempo som vinneren.

På sprint stafetten var det igjen britene og Kris sin tur il å vise seg frem. En sterk laginnsats resulterte i et nytt gull til Kris.

Mellomdistansen dagen etter var utfordrende med mye rettningsforandring og tette kratt. Andrine var i god form og tok sølv rett bak den svenske landslagsløperen Lilian Forsgren, kun 6 sekunder skilte de to som hadde hele 2 minutter ned til bronsen.

Stafetten på siste dag ble reddet av solid norsk laginnsats
. Etter god orientering på siste runden kunne Ingjerd Myre løpe Norge inn til tredje plass på stafetten

(e.g. emotional stress) and these should be cheap viagra online addresses specific psychological or interpersonal factors.

. Dermed ble det en bronse på Andrine som hadde løpt andre etappe. Fossums Sigrid Alexandersen løp første etappe.