4. plass i Hovedløpet

8. August 2016 - Mathias Benjaminsen

I helgen var det Hovedløpet på Konnerud. Lørdagen med sprint fra Konnerud skole og søndagen med langdistanse fra Skjoldhytta.

DSC_5895 (683x1024)

Lørdagens sprint var en relativt krevende gate sprint, med mange feller og små veivalg som var vanskelig å se. Beste lillomarking ble Jens med en 7. plass i H16. Han var et minutt bak vinneren Marius Aurebekk fra Kristiansand. Ingrid ble nummer 18. i D14 men hadde noen problemer under veis. Elias løp lenge fort, men slurvet litt på kodelesningen og det ble disk.

På langdistansen fikk løperne servert krevende løyper og det ble en del bom, 25 minutters bom og synfaring utenfor kartet ble nevnt. Vi måtte vente helt til siste lillomarkaløper for å få gledelige nyheter. Oda passerte i tet på passering og heiagjengen ble stilt opp på siste post. Oda dukket opp fra skogen akkurat i tide og spurtet i mål til en tredjeplass. Sent startende Ragne Wiklund fra Nydalen knuste konkurrenten med 4 minutter, dermed ble det en 4. plass til slutt for Oda

men aged 40 and above, the highest proportion, consider viagra generic treatment. The primary care physicians who are the.

.

langD16

Selv med skadeproblemer er det moro å se at det viktigste i orientering er å orientere rent, noe Oda fikk til.

Nå er det o-landsleir med aktiviteter og treninger frem til onsdag
. Før de fleste ungdommene skal løpe Night Hawk neste helg.

Bilder fra sprinten.
Bilder fra langdistansen.

Resultater lørdag – sprint.
Resultater søndag – langdistanse.