Femteplass i 15-stafetten

22. May 2016 - Mathias Benjaminsen

I helgen ble 15-stafetten arrangert fra Lutvann. Lillomarka stilte med tre lag hvor førstelaget kunne være med å kjempe i toppen. I tillegg var også 10 gauper på plass for å løpe Råtasskonkurranse.

15-stafetten1

Førstelaget løp generelt ganske bra på de innledende parallell etappene, men kunne ikke henge med de aller beste lagene. Ut på 13 etappe lå laget på 6. plass. Steinar og Elias leverte fine etapper og sende Nico ut på fem minutter bak 5. plass. Nico mente selv at løpet ikke var topp klasse men han klarte likevel å hente hjem 5. plassen, rett foran Nydalens andrelag.

Andrelaget løp lenge veldig fint men en lite lesbar 7. post ble hoppet over mot slutten og laget ble dessverre disket. Tredjelaget kjempet om ikke å bli sist og klarte seg godt lenge, men på siste etappe ble det disk og dermed var det bare et Lillomarka lag som fullførte årets stafett.

Fossum vant foran Nydalen og Halden.

Råtassene kom seg også igjennom løpet sitt hvor du kan ta valgfrie poster innenfor en gitt tid. Noen gikk over og andre gikk under, men alle kom i mål til slutt
.

Alle resultater kan du finne her: http://resultater2016.oppsal.com/

Noen flere bilder finner du på http://www.o-norge.no/?p=4324

FOLLOW-UPbackup for any treatment complications, handle any How to get viagra.

. Bildene under er tatt av Reidunn.

15-stafetten5

15-stafetten3

15-stafetten7

15-stafetten6