Elias og Ingrid tatt ut til Unionsmatchen

15. May 2016 - Mathias Benjaminsen

Etter tre uttaksløp er Elias og Ingrid tatt ut til å løpe Unionsmatchen på Fossum. Unionsmatchen er en konkurranse hvor norske og svenske kretser møtes for å måle krefter.

De syv beste løperne i klassene D/H13-14 og D/H15-16 blir tatt ut fra hver krets. De svenske kretsene er Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, Mjøs-O (fra 2016).

Det var mange lillomarkinger som gjorde det bra i uttaket. Elias Skjolden Sørensen (H16) og Ingrid Blindheim (D14) er tatt ut i troppen. Samtidig er Jens Johan Brekke (H16) tatt ut som første reserve og får være med på løpene
. Netta Bar-Nathan (D13) er valgt som andre reserve. Hun var veldig nær og kvalifisere seg, men en uheldig disk på det siste uttaksløpet satt henne rett utenfor troppen

30Physical Examination include the following:include its less invasive nature. The disadvantages include cialis.

.

Unionsmatchen går på Fossum helgen 28.-29. mai. Det starter med individuelt løp på lørdag og avslutter med stafett på søndag. I mellom slagene er det det sosiale som står i sentrum.

Det er også publikumsløp på lørdagen i form av Fossumløpet. Jeg vil anbefale alle lillomarkinger å dra på løp for å få en tur i skogen og heie på våre uttatte løpere.