Sesongåpning i Danmark

19. March 2016 - Mathias Benjaminsen

Sist helg var det sesongåpning for mange. Det var rundt 20 Lillomarkinger som dro til NordJysk 2-dagers for å løpe i snøfritt terreng. Løpene gikk ikke langt fra Skagen helt nord i Danmark i et terreng med mye sand og tett skog.

DSC_0955

Reisen begynte torsdag kveld med båt fra Oslo til Fredrikshavn
. På morgenen i Fredrikshavn var det klart for morgentrening
. Vi møtte før arrangøren på fortreningen, men kom oss kjapt ut i skogen. Terrenget var delvis mer åpent enn på løpene men det ble allikevel en fin trening.

IMG_4663

Etter treningen var det fortsatt lenge til vi kom inn i leilighetene vi skulle bo i, så for å slå ihjel litt tid dro vi på sight seeing i Skagen. Først besøkte vi den tilsandede kirke. Kirken ble bygget på 1600-tallet, men ble i 1795 revet fordi den til stadighet blåste igjen med sand. Etter litt kultur dra vi til Grenen, det nordligste punktet i Danmark. Der var det spennende bunkere og mye sand
. Til slutt hadde vi fått mye kultur innabords og dro videre til overnattingen på Skallerup Klit.

På kvelden ble det løpt en sprint og badet på badeland før det ble laget hjemmelaget pizza for å lade opp til løpene dagen etter.

Lørdag skulle de fleste prøve seg med startnummer på brystet for første gang i år. Det var langdistanse i et terreng som ser veldig grønt ut på kartet, men med mange stier man kan løpe rundt på
. De beste resultatene ble levert av Ingrid Nytun Nergård, den tidligere Nittedal løperen ble nummer tre i D20AK. Hun fikk følge av en annen Nittedøl på plassen bak, Emma Eithun Paulsen ble nummer fire. Utenom dette var det de eldste som sto for resultatene med Vidar på femte plass i H50A og Merete med tredjeplass i D45B.

IMG_4863

Kvelden ble brukt til å samle litt krefter med taco middag. Før det ble spilt bowling hvor Emma satte høyest score av alle.

Søndag morgen var det mellomdistanse før hjemreise med Göteborg båten etter løpet. Her var det de eldste som sto for de beste resultatene tilslutt. Vidar ble nummer seks i H50A mens undertegnede ble nummer syv i H21A

is now,• Mild stable angina buy viagra.

. Alt i alt en fin helg hvor mange fikk løpt på barmark. Nå er det bare å forberede seg til våren i Norge. God påske!

Her kan du se Elias sine veivalg fra søndagen.

IMG_4725

Løps foto av arrangøren, her kan du se flere bilder.