Daladubbeln 2015

26. October 2015 - Terje Blindheim


Nok en opplevelsesrik tur til Falun og Daladubbeln ble gjennomført helgen 16-18. oktober. 25 gauper, TNTere, foreldre og trenere hadde en uforglemmelig opplevelse vel ledet av Mathias Benjaminsen som solid hærfører. Neste år håper vi på å fylle bussen helt opp.

IMG_0464

Lillomarka har en lang tradisjon med å dra på Daladubbeln. I år hadde vi med mange av de eldste gaupene som fikk sin første utenlands orienterings opplevelse.

Daladubbeln består av en stafett med to etapper på lørdag og en langdistanse parløp på søndag. Tøffe utfordringer for de fleste. Spesielt søndagen var noe utenom det vanlige med 7 km for D13-14, en real utfordring. Men til slutt kom alle igjennom.

Men Daladubbelen handler også om det sosiale og om å spise godis og ha det gøy. I løpet av helgen fikk vi besøkt Lugnet skistadion og sett de majestetiske hoppbakkene i Falun og ikke minst Mördarbakken. Lugnet er også arena for 10mila neste år så vi fikk også en sniktitt på den

to 70 years of age (4) .• Sexually transmitted diseases : cialis generic.

.

Ellers er det tradisjonell pizza i Falun lørdag ettermiddag
. I år la vi inn en liten elvevandring etter maten også og fikk sett litt mer av Falun enn vanlig. På kvelden er det tradisjonell fotballkamp i mørket. Det ble spilt fire omganger over 10 minutter så noen kan kalle det en treningsøkt i seg selv.

Alt i alt en flott tur, vi ser frem mot å dra neste år med en enda fullere buss.

Her finner du en film fra turn og kanskje det kan gi litt motivasjon til å bli med neste år.