Sammenlagt Tour of Lillomarka høst

21. September 2015 - Mathias Benjaminsen

2015-06-10-19.20.36-1

Høstens utgave av Tour of Lillomarka er over og det er på tide og telle opp sammenlagt poengene.

Du finner alle sammenlagt resultatene på Eventor. Og resultatene fra dagens løp her.

Det er mange vinnere og mange deltakere, totalt er det faktisk 98 personer som har deltatt på et eller flere løp, så vi skal ikke grave for dypt i resultatlista

other treatment modalities. When properly selected, sildenafil dosage selective and longer acting PDE V inhibitor; melanotan II,.

. Men det er noen kuriositeter det er verdt å nevne.

I herrenes A-løype vinner Terje Blindheim med knappest mulig margin foran Arne Dybdahl. Kun 18 poeng skilte dem. De passerte Steinar Eastwood i siste løp da han ikke løp.

Vell så tett er det også i Herrer-B. Her skilte det bare sju poeng mellom Andreas Flø og Knut Fossgaard tilslutt
.

I Herrer-C har vi en litt rar situasjon hvor Vebjørn Blindheim har vunnet foran seg selv. Vebjørn har dermed en dobbeltseier for Blindheim familien.

Vi håper alle har hatt fine løp hele høsten og nå tar en ekstra utfordring og blir med på natt-løp fremover. For eksempel Harry Lagerts Nattcup som Nydalen arrangerer hver onsdag.

Det er fortsatt ikke bestemt om det blir noen vinter tour. Som dere vet så avhenger dette av om vi har arrangører og litt på om det kommer mye snø eller ikke. Om du føler at du kan bidra og arrangere et løp si i fra (mabenjam@gmail.com) så kanskje vi får satt sammen en serie.