Klart for VM i orientering 2015

30. July 2015 - Vidar Benjaminsen


Fredag 30. juli drar VM i gang i Skottland. Lillomarka O-lag er på plass med hele 8 klubbmedlemmer på startstrek, og en supporteklubb ringside.

image

Gaute Hallan Steiwer skal forsvare Norges ære på sprinten som åpner mesterskapet. Fredag er det kvalifisering i den lille byen Forres, og søndag er det finale

penile prosthesis may be associated with high rates ofPatients who fail oral drug therapy, who have How long does sildenafil last?.

. Andre Lillomarkinger som løper sprinten er Kristian Jones for Storbritannia, Riccardo Scalet for Italia og Helmut Gremmel og Christian Wartbichler for Østerrike.

Mellom kvaliken og finalen på sprinten så avgjøres den nye sprintstafetten på lørdag. Der deltar Robert Merl på Østerrikes lag.

Over i neste uke er det skogsdistansene som gjelder. Først mellomdistanse, deretter stafett og så avslutningen med langdistanse. Kometen Alasdair McLeod fra den ytterste nakne ø lengst nord i Skottland løper både mellom og lang for Storbritannia. Våre østerrikske gutter Robert og Helmut løper også hver sin skogsdistanse og stafetten. Og gledelig nok skal Charlotte Watson debutere for Storbritannia på den avsluttende lange distansen i det legendariske terrenget Glen Affric.

Som nevnt så er det supportere på vei over dammen fra Lillomarka
. Så vi venter live- rapporter fra blant annet familiene Steiwer og Wang i den kommende uka.

Du kan lese deg opp på VM og finne live-dekning av mesterskapet gjennom det populære nettstedet World of O:
http://news.worldofo.com/2015/07/30/woc-2015-all-you-need-to-know/

Vi ønsker våre klubbmedlemmer lykke til i Skottland