Lagene til 15-stafetten

29. April 2015 - Mathias Benjaminsen


Lillomarka vinnerlag 15-stafetten 2012

I år stiller vi tre lag på 15-stafetten og 3 lag i ungdomskonkurransen, tilsammen hele 60 løpere. Det er veldig hyggelig å se at så mange vil være med å løpe stafett. Under følger lagene, men først en liten forklaring av stafetten for de som ikke har vært med før eller ikke helt har fått med seg hvordan det funker.

15-stafetten består av 15 løpere hvor de 12 første løperene løper paralelletapper

diagnosed cardiovascular disease (11) viagra 3. Patients taking nitrates.

. Disse etappene er markert med A, B og C. Det er en indikasjon på hvilken rekkefølge du skal ut i. Førsteetapper starter med fellesstart for alle tre løpere. Den første av de tre førsteetappeløperene som kommer inn veksler med A-løperen på neste etappe, andre løper veksler med B-løperen også videre. Bokstavene har ikke noe å si på nivået. Men den siste løperen i rekken er den beste så han/hun kan prøve å løpe inn og samle laget. Desto gjevnere hver etappe løper, jo bedre er det når paralelletappene slutter.

13. etappe er første individuelle etappe. Løperen på den etappen må vente til alle løperene på 4. etappe kommer inn før han/hun kan løpe ut. Etter det er det individuelle etapper til laget går i mål etter 15
. etappe.

Lagene finner du på eventor. Sjekk at brikkenummeret stemmer!

Innbydelse finner du her.

Til slutt må vi også nevne at gaupene er på plass og skal løpe lagkonkurranse. Gaupene har tre lag med hele 14 løpere. Vi gleder oss til å heie på alle Lillomarkinger på lørdag.