Camp Tiomila 2015

15. April 2015 - admin


image1

Med kun en måned igjen til Tiomila var det klart for samling i Sverige. Torsdag ettermiddag møttes nærmere 25 lillomarkinger på Best Western Hotell Arlanda, bare fem minutter unna flyplassen.

For å gjennomføre en god stafett er det viktig at alle gjør sitt beste, og at vi hjelper lagkameratene våre. Å gjøre hverandre gode var fokuset gjennom hele samlingen, og på den første nattøkten løp vi sammen to og to. Dette hadde riktignok litt varierende resultat, ettersom det var et diffust og krevende terreng, men vi fikk mye god erfaring og det var deilig å løpe i den raske svenske skogen.

Fredag morgen startet med en utmerket frokost på hotellet, etterfulgt av en økt i det berømte Lundsen-terrenget. Igjen var det flatt og diffust, og kilometerne fløy forbi. Etter økten spiste vi lunsj på et lokalt pizzeria, før vi dro tilbake på hotellet for å slappe av. Denne kvelden var det nemlig duket for konkurranse! 22 lillomarkinger var påmeldt fredagens Grymnatta, og mange gjorde svært gode løp. Det aller beste resultatet fikk Riccardo, med en strålende 2.plass i H21.

Selv om fredag ble en sen kveld pga. Grymnatta, var vi alle klare til et nytt uttaksløp dagen etter. Her var det nesten 100 deltakere i H21-Elit, og 60 i D21-Elite og flere løp i senior-klassen for første gang. Nervene var i høyspenn før start, men også her var det mange fra klubben som fant godfølelsen. Felix Späth, vårt nye tyske klubbmedlem, var helt oppe i toppen hos gutta på en 4.plass, mens Andrine var beste jente med en 12.plass.

Etter middag på pizzeriaen var vi klare for møte. Her sammenlignet vi de siste dagenes erfaringer, diskuterte strategier og snakket om utfordringene vi har i vente. Det er mange ting å huske på om man skal få det til på et så stort løp på Tiomila, men sammen skal vi nok klare det!

Vi var påmeldt i Rånässtafetten på søndagen, som gikk i naboterrenget til Tio. Her stilte Lillomarka med to sterke lag i H21 og tre damelag i D21.

For jentene ble det ingen plassering helt i toppen til slutt. Men underveis var det mange gode enkelt løp
. Charlotte Watson vekslet som femte beste dame på førsteetappe. Andrine løp også fint på siste etappe og var bare 5 minutter bak de beste svenskene.

Kris Jones som er fast førsteetappeløper på herrenes Tiomila lag vekslet som nummer to på førsteetappe, rett bak OK Linné som vekslet først. Laget gjorde det bra, selv om østerrikerne Robert og Helmut hadde vært ute på en ekstra natt økt dagen før. Tilslutt var det poteten, han kan løpe alle etapper, Alasdair McLeod som skulle spurte om femte plassen. Der var beina litt tunge etter en tung treningsuke, men det ble en god åttende plass. Det ser bra ut før Tiomila.

Andrelaget løp jevne gode etapper og fullførte til slutt som nummer 19. En hederlig plassering i sterk konkurranse med gode svenske klubber i knallform.

Glade og fornøyde kjørte vi til Tio-arenaen for å forberede oss så godt som overhodet mulig. Selv om den ikke var helt ferdig enda fikk vi en god smakebit på hvordan det kommer til å bli om en knapp måned: morsom og spennende, og vi gleder oss masse

by specialized testing and should be treated by an How long does cialis last? Psychogenic.

.

Resultater:
Fredag:
http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=8906&groupBy=EventClass

Lørdag: http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=8138&groupBy=EventClass

Søndag:
http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=8140&groupBy=EventClass