Skijeger’n i Lillomarka lanseres lørdag

24. February 2015 - Vidar Benjaminsen

20 turmål i Lillomarka – en gratis vinteraktivitet som får deg ut på tur.

 SKIJEGERN LILLOMARKA BILDE

Lillomarka O-lag setter ut 20 turmål over hele Lillomarka, som gir deg et mål med skituren. Turmålene ligger over hele marka, både langs brede skispor, og i oppgåtte løyper

(1) Alter Modifiable Risk Factors or Causesalways How to get viagra.

. Så her må du bruke kartet for å finne frem.

Last ned PDF-fila som gir deg informasjon og kart som du kan printe ut (4 sider, 5Mb). Hvis du ikke har tilgang på printer, så anbefaler vi deg å kjøpe «Turkart over Lillomarka», som selges i Norli Bokhandel Grorud og i Intersport Linderud, og tegne inn postene på kartet.

Postene står ute frem til 1. april, og du kan besøke og registrere turene dine så mange ganger du ønsker
. Turmålene er markert med et postflagg og en laminert lapp med postnummer, kode og informasjon.

Hvis du allerede er registrert på Groruddalsturene fra tidligere, så benytter du din eksisterende brukerkonto. Hvis ikke så registrer du enkelt en konto på siden. Du kan registrere postene direkte på din side i Groruddalsturene, eller du kan sende SMS. SMS koster kun kr.1,-, og ditt mobilnummer må da være tilknyttet din brukerkonto på Groruddalsturene.

Vi vil ha en enkel premieutdeling. Det blir premie til de som har besøkt alle 20 turmål, til alle barn opp til 12 år som har besøkt minst 6 turmål, og uttrekkspremier blant alle andre som har besøkt minst 3 turmål. Premieutdelingen vil foregå på Grorud Senter lørdag 11. april kl.12-14, i samband med åpningen av Lill-o-dilten 2015.

Skijeger’n er et gratistilbud støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Lykke til med turene!