important bearing on diagnosis and treatmentincludes regular review of the use of any drug that may sildenafil dosage.

. Andrine Benjaminsen har gått i junior VM
. I år var arena Budor skistadion nord for Løten. Samtidig ble det tradisjonelle Ski-O-treffet arrangert fra samme arena.

Sprintdistansen var det første løpt for Andrine
. I et ekstremt tett løypenett ble det en sterk trippelseier til Norge, med bronse til Andrine. Hun var kun 38 sekunder bak vinneren Anine Ahlsand.

Skjermbilde 2015-02-15 kl. 22.49.42

Dagen etter var det en tøff langdistanse på Budorfjellet. Der ble det en 6. plass etter en times gåing. Etter en hviledag var det mellomdistanse. I ski-o er mellomdistansen fellesstart, det betyr at det er trangt om plassen og mange som skal frem. Her ble det en del knall og fall og tilslutt en 7. plass i et tett spurtoppgjør om 4. plassen.

Siste dagen var det stafett, men uheldigvis ble det norske laget disket. Jentene gikk bra og var i tet men sisteetappe løper Anine ble holdt igjen for ikke å påvirke resultatene.

I tillegg til de internasjonale mesterskapene ble flaggskipet Ski-O-treff arrangert fra samme sted. Eskil Brænden i H10-12 fikk en fin opplevelse med kartstativ. Han ble nummer fire på det første løpet.

Joar Oldernes debuterte med kartstativ denne helgen. Det ble en fin 5. plass i lørdagens løp. Det ga mersmak! Dagen etter var målet å gjenta suksessen fra dagen før. Det gikk over all forventning og søndag ble det en tredjeplass. Etter en god deby er nå målet ungdoms EM i Østerriket i 2016