Start sesongen med NordJysk 2-dages 12-15. mars

8. January 2015 - Vidar Benjaminsen


Lillomarka O-lag inviterer til samling på Nord-Jylland med trening på kart fredag, nattløp fredag kveld og todagersløp lørdag og søndag (se hjemmesiden til Nordjysk HER). Denne turen er for alle Lillomarkinger og passer meget godt for ungdoms- og juniorløpere.

DSC_0018

Turen passer også godt for de som var rekrutter i 2014, og som nå vil prøve seg alene i skogen. Danmark er det perfekte stedet å begynne o-sesongen. Turen er et samarbeid mellom klubbene Lillomarka, Nittedal, Raumar og Østmarka. Det er også Camp Norway tilrettelagt av Norges Orienteringsforbund parallelt med NordJysk, med egen trening og foredrag.

Overnatting: Grønhøj Strand Feriesenter. Vi bor i 6-8 manns leiligheter med egen matlaging. Sengetøy og håndklær er IKKE inkludert. Her er badeland, lekeland, multihall, bl.a. badminton, fotball, håndball, volleyball og Squashbane og mye mer. Se link HER. Det blir ca. 20 min. bilreise fra senteret til trening og nattløp. 45 min reise til løpene lørdag og søndag.

Transport og reiserute: I privatbiler fra Oslo med Stena Line Oslo – Frederikshavn kl.19.00, Ankomst 07.00.
Retur med Color Line Superspeed Hirtshals – Larvik søndag kl.17.30. Ankomst Larvik 21.15 og hjemme (Oslo) ca.23.00.

Oppmøte: Torsdag 12. mars, kl. 18.00 på Vippetangen. Vi reiser med båten fra Oslo kl.19.00. Alternativ avreise mulig fredag. Da rekker man fint løpet på lørdag som har første start kl. 12.00

Mat og måltider: Vi bestiller buffe og frokost på båten på utreisen. Felles mat kjøpes inn til hyttene etter nærmere avtale. Mat på returreisen kjøpes av den enkelte.

Treningsprogram/konkurranseprogram: Trening på kart fredag, nattløp fredag kveld, o-løp lørdag og søndag. Se arrangørens innbydelse med info om klasser og løyper (baner).

Påmelding: Innen 1

Although the quantitative benefits of altering modifiable cheap viagra online the patient’s health, physical and psychosocial.

. februar i Eventor. Husk å oppgi emit-brikkenummer og hvilken klasse du skal løpe
.

Egenandel for hele turen: Kr. 1000,-. Blir fakturert i etterkant. Penger til mat på båten søndag/lommepenger for den enkelte kommer i tillegg.

Komplett innbydelse finner du her.

Ansvarlige for turen fra Lillomarka er Arne Dybdahl og Mathias Benjaminsen