Daladubbeln 2014

24. October 2014 - Mathias Benjaminsen


IMG_0680

I helgen var en gjeng fra TNT på tur til Sverige
. Det var Daladubbeln som sto for tur. De siste 7-8 årene har vi hatt som tradisjon og dra over til Falun for å løpe det gigantiske ungdomsarrangementet
. Daladubbeln tiltrekker seg rundt 2000 ungdom fra hele Sverige samt 700 deltagere i åpne klasser hver dag. Ungdommene løper i lag på to og to med stafett på lørdag og parløp på søndag.

Det er mange år siden Lillomarka har vært helt med i toppen, men i år knallet det ene H13-14 laget til med en 12. plass etter stafetten. På laget løp Jens Johan Brekke og Eirik Høst Fossgaard, imponerende løping av unggutta i tøff konkurranse med de beste svenskene. Lillomarka stilte med to H13-14 lag, ett H15-16 lag og to D13-14 lag. Alle løp egentlig veldig bra på stafetten og når speakeren og DJ Brasse spiller hits som “800 grader” var det bare å la seg rive med.

IMG_0724

Etter stafettn var det tilbake til skolen vi bodde på for å slappe av, ihvertfall for noen. For mens undertegnede sov var gjengen i gjen i aktivitet ute med alt fra boksen går til fotball. Tradisjonelt så dro vi også på Maestro Kebab & Pizzeria på kvelden. Beste Pizzaen i byen hvor innehaveren såvidt skjønner svensk og ikke et kvekk norsk, like morro hver gang.

Litt senere på kvelden er det klart for den legendariske Daladubbelen discoen. Det var kun Maria og Kaja som turte å dra i år, men til gjengjeld kunne de raportere om topp stemning. Gutta har lovet å bli med neste år.

Dagen etter var det par løp langdistanse. De tøffeste 15 års gutta skulle ut på hele 10,5 km. Det ble en tøff utfordring og slitne bein men de kom tilslutt igjennom. 13-14 års gutta som hadde som mål å klare topp 10 fikk det derimot tyngre. Det ble en lei bom og midten av resultatlista.

Ellers var det også utkldningskonkuranse. Kaja og Maria hadde valgt ballkjoler for anledningen

effects on sexual function, mood and cognition are lessthe patient or the couple. How to get viagra.

. Terrenget i Falun er relativt fint, men fortsatt er ikke ballkjole anbefalt antrekk når man skal løpe orientering. Generelt var det veldig mange kule kostymer i år og vinnerene av kostymekonkuransen kan du se her
.

Etter at alle var ferdige med å løpe var det bare å sette seg i bussen og kjøre hjem etter en vellykket helg.

Takk til bussjåfør Johnny Johansen og fotograf Elin Brekke.

Neste år er det åpent for mange av de yngre gaupene. Da skal vi også sette deltager rekord så det er bare å holde av helgen i midten av oktober.

IMG_0704 IMG_0712 IMG_0717 IMG_0720 IMG_0684 IMG_0706 IMG_0735