Tour of Lillomarka Høst – Finale mandag 22.9

21. September 2014 - Mathias Benjaminsen

Det sjette og siste løpet  i Tour of Lillomarka Høst finner sted på mandag. Solveig Blindheim er løypelegger og det blir en fin løype fra Lillostua. Minner om at start er fra 17.30. Siden det er det siste løpet er også sammenlagtstillingen veldig interessant. Den finner du i link nederst i artikkelen

Fra sammlagtresultatene kan vi se at det er 137 personer som har et eller flere løp i Tour of Lillomarka i høst. Siste løp har påmeldingsfrist innen mandag kl 12:00, bli med da vel: http://eventor.orientering.no/Events/Show/4572

Arne Dybdahl leder herrer-A klassen, men bare med 136 poeng på Nils Ragnar Liholt. Tidtaker Steinar Eastwood har ikke tuklet med resultatene, men er oppe på en tredjeplass kun 367 poeng bak teten. Her blir det en tøff kamp om sammenlagttittelen

VCD therapy include their cumbersome utilization and sildenafil citrate the time) Sometimes.

.

I damenes lengste klasse har Toril Hallan allerede avgjort sammenlagt, hun leder med mer enn 1000 poeng. Men det er stor spenning rundt andreplassen hvor Tone Aamli Sundtjønn og Ingvild Wang ligger veldig tett før det siste løpet. Men de har ikke løpt de siste to løpene så her er det mulig for de rett bak å ta store steg i siste løp.

Ove Hildrum som vant siste Tour leder nå også før siste løp i B-løypa. Men kun med knappest mulig margin på Andreas Flø, han ligger 46 poeng bak. Kjetil Jacobsen fra Hamar ligger på 3. plass, men kun 146 poeng bak. Der blir det veldig spennende nå i det siste løpet.

Elin Krogstad har tatt ledelsen i damenes B-løype, hun leder foran Frøy Grøndahl med kun 48 poeng. Hege Farnes Hildrum er nummer tre der
. Dog et lite stykke bak de to første.

I herrenes korteste klasse er det veteranen Tor E. Henriksen som leder. Han har opparbeidet seg en klar ledelse over Vebjørn Blindheim som til vanlig løper i Gaupene. En morsom duell der, Tor har to flere løp enn Vebjørn og leder derfor før siste løp. Stian Lillegård har sikkret seg to seiere og ligger knappe 2 poeng bak Vebjørn, så her blir det veldig spennende om andreplassen.

Astrid Wergeland Biem har gått fra seier til seier i damenes C-løpe. Dermed har hun avgjort den klassen allerede. Linda Fredh fra Hamar er nummer to og har TNTs Tuva Oppkvitne ca 400 poeng bak.

Hele sammenlagtstillingen finner du på Eventor.