Slik gikk det i Postplukkmesterskapet

19. September 2014 - Mathias Benjaminsen

På onsdag var det Postplukkmesterskap fra Lillostua

. Poenget var å ta så mange poster/poeng som mulig innenfor tidslimiten på 30 minutter
. Jentene får 30 bonuspoeng fra starten og det deles også ut poeng ut i fra alder og andre kriterier. Totalpoengsummen uten noen form for bonus var 239 poeng. Dermed kunne alle konkurrere med alle.

Resultatene kan ses her

prevalence is raised to 60% in this survey, which is 1.68 viagra for sale – radical prostatectomy.

.

Det var til slutt Steinar Kollerud i klassen H17-18 som tok totalseieren. Steinar tok alle postene på nordsiden av Lillostua og fikk 10 bonuspoeng for alderen. Dermed endte han på 239 poeng. På andreplass kom beste jente, Maria Rørvik Haver i D13-14. Hun sanket 214 poeng. På tredjeplass var det en annen 13-14 løper, nemelig Jens Johan Brekke. Han samlet 212 poeng til slutt.

Blant de yngste Gaupene var det Frida Julset Halvorsen som hadde best totalsum med hele 201 poeng. Frida løp i D4-7 års klassen, dermed fikk hun 140 bonuspoeng, 30 poeng som jente og plukket hele 31 postpoeng. Dermed kom hun på en flott femteplass totalt.

Mange tok turen innom Postplukkmesterskapet. Hele 78 løpere registrerte seg som deltakere. Noen hadde sanket mange poster, men var for sent til mål og mistet dermed 5 poeng pr. overskredet minutt. Mens noen valgte heller få poster og sikret poengene før tiden løp ut. Det var også veldig mange foreldre som koste seg i skogen onsdag kveld uten å løpe. Det er hyggelig å se.

For øvrig skal det rettes en stor takk til vår postutsetter Bjørn Larsson. Han brukte 4-5 timer i skogen på onsdagen for at Lillomarka O-lag skulle ha det moro i skogen. Bjørn fyller 90 år i oktober, og han er fast postutsetter for Gaupene hver onsdag. Det er en fantastisk innsats av Lillomarkas hedersmann nummer en. Mange av oss i klubben har nok med å finne fram til postene, men o-teknikken og fysikken til Bjørn er råsterk, og derfor hang selvsagt alle postene helt korrekt denne onsdagen også. På ettermiddagen var Bjørn også på plass i vaffelsteker-gjengen til veteranene
. Tusen takk for innsatsen Bjørn!

Her kan du se løypa, hvor mange poster hadde du klart på 30 min:

Postplukkmesterskap 2014