NM natt og NM junior staffett

10. September 2014 - Mathias Benjaminsen

I helgen var en gjeng fra Lillomarka i Trondheim for å løpe NM natt og NM junior stafett. Det resulterte i mange gode resultater.

nmnatt

Sølvmedalje i NM nattorientering til Steinar Kollerud. Gratulerer fra hele Lillomarka!

Fredag kveld var det natt-NM i Tanem like ved Klæbu. Det var et tøfft men fint trønderterreng som møtte løperene i nattemørket. Steinar var den av lillomarkingene som behersket terrenget best. Han løp jevnt gjennom løypa uten store problemer. Det endte tilslutt med en sterk andreplass i H17-18 kun 1.20 bak vinneren.

Andrine løp også fint i D19-20, men ble hakket for liten i forhold til de tre beste
. Hun endte på 4. plass men var hele 7 min bak vinneren.

Gaute som nå bor i Trondheim løp også fort i H21. Han ble nummer seks til slutt, men var ikke helt fornlyd med sitt eget løp.

Kart med veivalg kan du finne i kartarkivet.

Dagen etter var det norgescup mellomdistanse fra Gjenvollhytta litt øst for Klæbu. Nok et nydelig trønderterreng ventet løperene. Men mange sto over dette løpet for å spare seg til NM langdistanse som starter torsdag.

Søndag morgen var det klart for NM junior stafett. Stafetten består av tre etapper, andre etappen er litt kortere enn de andre og lagene består av 16-20 åringer.

Lillomarka stilte med et herrelag og et damelag. Herrelaget ble litt amputert når Thorstein måtte trekke seg på grunn av sykdom. Steinar løp alikevel først, men var litt bak teten inn. Robin løp andre og leverte en meget god etappe

performance, persistent erectile dysfunction should beClearly, the selection of therapy is strongly influenced by generic viagra.

. Men de måtte desverre stå av stafetten etter to etapper.

damelaget

Damene stilte med samme lag som tok tredjeplass i fjor. Siri løp første og var inne som nummer seks, kun fire min bak teten. Yngstemann på laget, Kristin, hadde ikke helt dagen på andre etappe. Hun vekslet tilslutt over til Andrine som 11 kvinne.

Andrine viste gamle takter på siste etappen og knallet til med andre beste etappetid. Det brakte damelaget helt opp til en femteplass til slutt. Et godt resultat med mange gode lag foran.

Nå benker vi oss foran skjermen og følger NM-uka i orientering i Asker fra 11.-14. september. Liveresultater, GPS-tracking og arenalyd kan du følge herfra.

Takk til Mathias som var lagleder for juniorene i Trondheim (red)!