Døpeløpet – et anderledes o-løp

27. August 2014 - Mathias Benjaminsen

TNTerene var i dag på en litt anderledes onsdagstrening. Nydalen Skiklubb hadde innvitert til Døpeløp i kjernene, bekkene og vannene rundt Sognsvann, og døpt ble de.

Døpeløpet er et mor-o-løp hvor kartet er manipulert og løypa stort sett går i det våte element. 7 lillomarkinger hadde tatt turen til Nedre Blanksjø nord for Sognsvann

empirically without the support of rigorous clinical trial buy viagra online evaluation and also carry out a full diagnostic work-up on.

.

Det er to, klasser i Døpeløpet, de kalles Drag og Mygg
. Mygg er den korte. Der løp Ingrid, med manipulert kart og våte poster var det en utfordring å komme igjennom den også. Det hele ble avsluttet med en svømmetur fra siste til mål. Ingrid var en av de få som benyttet seg av denne muligheten.

bading2

For de som løp Draug viste det seg at litt lokalkjenskaper hjelper mye når man skal løpe på manipulert kart. Dermed ble det en vanskelig affære og noen 180 graders bommer.

Men mest imponerende var de to 13 åringene Mathias og Simen som kom seg igjennom den 4.2km lange Draug løypa. Den er vanligvis myntet på 15-16 åringer så det var tøfft.

Mina og Ingrid tok like godt og synfarte hele kartet, og ga seg ikke før mørket begynte å sige på.
Neste år kommer vi tilbake sterkere og kanskje med en trening i terrenget først.

Takk til Elias Jonsson og Maiken Sandberg i Nydalens Skiklubb for topp arrangement og god tolmodighet 🙂

Her kan du se kartet fra Draugløypa, klarer du å sette sammen alle postene:

døpeløpet