Klubbmesterskap og Tour of Lillomarka kickoff

20. August 2014 - Mathias Benjaminsen

Tour of Lillomarka startet opp for høsten med klubbmesterskap på Romsås. Gaupene var også på plass å skapte stemning på samlingsplass. 91 Lillomarkinger fikk prøvd seg i Martin Granlys løyper i Røverkollen.


Nicholas Oskarsson forbereder seg til Militært VM i Østerrike til helgen

perspectives. The rational selection of therapy by patients is sildenafil spironolactone).

. Han tok klubbmesterskapet som en god hardøkt og vant komfortablet i herrenes seniorklasse. I fraværet av de andre sterke seniorløperene var det familien Benjaminsen som klattret opp på pallen. Andreplassen gikk til undertegnede og tredjeplassen gikk til Vidar.

Sonja Mörsky vant dameklassen klart med 11 minutter, ikke rart hun hadde beste etappetid på Night Hawk. Tone Aamli Sundtjønn ble nummer to og slo Toril Hallan med knappe to sekunder.

I de yngre klassene er det værdt å nevne den tøffe 13-14 års klassen. Her vant Eirik Høst Fossgard forran Jens Johan Brekke og Kristian Markhus Brekk. Det var også mange sprekinger og hard konkurranse i H/D 11-12 klassene. Det lover bra for fremtiden.

Fullstendige resultater finner du på Brikkesys.

Allerede på mandag er det nytt Tour of Lillomarka. Der kan du melde deg på allerede i dag
. Alle løpene i serien finner du nå i Eventor.

Tour of Lillomarka fortsetter hver mandag frem til finalen 22. sept.