Tour of Lillomarka Finale

16. June 2014 - Mathias Benjaminsen

Mandag ble finalen i vårens Tour of Lillomarka avholdt. Dagens løp gikk fra Isdammen på Årvoll og fikk en tøff start opp Grefsenkleiva.

Hele 67 løpere fullførte løpet, derav 36 Lillomarkinger

an oral drug therapy.excluding age & gender generic viagra online.

. I A-løypa var det lokale helter som tok de to første plassene. Erlend Bjerkestrand ble nummer en og Øyvind Glendrange nummer to, begge fra Årvoll IL. Mathias Benjaminsen ble nummer tre.

Torill Hallan vant damenes lengste løype. Margrethe Barstad fra Årvoll ble nummer to og Linda Hanssen i Østmarka OK ble nummer tre.

I B-løypa var det Ove Hildrum som løp raskest. I damens løype vant Kristin Dahle Selvig fra Nydalen forran Vilde Selvig. Frøy Grøndah på tredjeplass var beste Lillomarking
.

I den korte C-løypa løp Herman Paulsrud fra Koll IL raskest. Hans Anton Eklund fra Lillomarka var nummer to, rett forran Tor Henriksen fra Årvoll IL. I damens kortløype hadde Merete Rørvik og Elin Brekke en skikkelig duell om seieren. Merete vant tilslutt kun 36 sek forran Elin. Tuva Oppkvitne ble nummer tre
.

Resultater finner du på Eventor
.

Sammenlagt etter 7 løp
Hele 161 løpere har vært innom touren i løpet av våren, hele 97 av dem var fra Lillomarka.

Brynjar Fredheim vant til slutt A-løypa med hele tre seiere, men han var bare rett forran Steinar Eastwood. Nils Ragnar Liholt ble nummer tre sammenlagt.

Med seier i siste løp tok Toril Hallan over ledelsen sammenlagt i damenes A-løype. Tove Strand i Måren OK har ledet helt frem til det siste løpet men ble nå dyttet ned på andreplass. Mina Haver ble nummer tre, hun har løpt 6 av de syv løpene, det lønner seg.

Ove Hildrum tok også over ledelsen i dag og dermed seieren i herrer-B. Med 3777 poeng var han kun 51 poeng forran Kjetil Jacobsen fra Hamar OK som ble nummer to. Andreas Flø holdt tredjeplassen.

I damenes B-løype ordnet Hege Farnes Hildrum familiens andre sammenlagt seier for dagen
. Hege Wang ble nummer to og Ingrid Tronshaug fra Stokke IL ble tilslutt nummer tre.

Årvoll ILs Tor Henriksen har løpt 6 løp og vant dermed C-løypa hos herrene. Hans Anton Eklund ble beste Lillomarking på andreplass. Ungguttene Eskil Brænden, Vebjørn Blindheim og Rasmus D. Eastwood fulgte deretter.

Merete Rørvik som har vunnet fire av fire løp hun har løpt tok seieren i damens C-løype. Elin Brekke ble nummer to og Elin Krogstad nummer tre.

Sammenlagt stillingen finner du på Eventor.

Takk til alle arrangørene for fine løyper hele våren. Takk også til alle som løp, vi håper alle synes disse løpene er et godt tilskudd for alle klubbløpere. Og at løpere utenfor klubben synes løpene har vært et bra tillskud til orienteringen i Oslo.