Lillomarka med bred tropp i verdenscupen

27. May 2014 - Mathias Benjaminsen


_MG_4904

Etter en spennende uke i Trondheim med testløp og NM sprint er Gaute og Nicholas tatt ut til å løpe verdenscupen i Kongsberg og Finland. Etter seieren på NM sprint ble Nico tatt ut til å løpe verdenscup sprint i Imatra i Finland. Gaute er tatt ut til å løpe mellomdistansen i Kongsberg og sprinten i Finland.

I tillegg til de to løperne i den norske troppen er Matt tatt ut i den britiske troppen. Han skal løpe begge løpene på verdenscupen i Kongsberg

Smoking generic viagra online for sale patient. Is this patient able to resume the exercise of.

. Matt viste krefter i forrige uke da han ble nummer to i BDO-mila på Lillestrøm, kun 11 sek bak vinner og skiløper Simen Østensen. Matt løp på 33:06, en pen tid i gateløp. Helen inngår også i den britiske troppen som drar til Kongsberg. Hun løper også både mellomdistansen og langdistansen
.

Utenbys fra er det flere britiske løpere som reiser til Kongsberg. Charlotte Watson og Lucy Butt skal begge kjempe mot Helen på mellomdistansen.

Østerrikes og vår egen Robert Merl kommer også til Norge for å måle krefter med verdenseliten. Han drar også videre til Finland for å sprinte mot Gaute og Nico.

Dermed stiller Lillomarka med en stor tropp i de kommende verdenscupløpene. Vi gleder oss til å følge med og ønsker lykke til!