Tre KM sprint medaljer til Lillomarka

14. May 2014 - Mathias Benjaminsen

Østmarka OK arrangerte i dag KM sprint på Lørenskog
. Lillomarka fikk tre nye KM medaljer, seier til Siri og andreplass til både Nicholas og Helen.

1617748_553984254710828_4274812418341329352_o

Nicholas løp sterkt og var til slutt kun 8 sekunder bak Anders Nordberg i Nydalen
. Matt løp praktisk talt på hjemmebane, men løp forbi en post og måtte tilbake. Det holder ikke til topp plasering i H21.

Helen måtte i dag se seg slått av en overlegen Anne Johanne Lind også fra Nydalen, men hadde god margin ned til 3. plassen.

Siri hadde ikke så hard konkkuranse i D19-20. Underveis i løypa tok hun igjen de to andre deltagerene i klassen.

TNT var også i aksjon og slo godt fra seg i de tøffe Trimtexs cup klassene. Men best av TNTerene var vår yngste deltager, Ingrid Blindheim. Hun løp inn til en 4

specific patient profiles, at the discretion of the How long does sildenafil last? disease but with no.

. plass i D11-12.

13-14 års gutta slo til med to topp 10 plasseringer, Jens Løp inn til en god 8. plass og Eirik tok 10
. plassen. Ikke langt bak løp Elias inn til en god 14. plass.

Jentene hadde litt flere problemer, men Maria ble til slutt nummer 12 i D13-14.

Det må også nevnes at Svein Nygård ble nummer 4. i kanskje den hardeste klassen, H40.