Full fres på kretssamling

7. April 2014 - Mathias Benjaminsen


I helgen var det kretssamling i Halden for ungdommene
. Det var også nattløp for junior/senior i Fredrikstad på fredag
. Her kommer en liten oppdatering.

Nattsvermeren
På fredag kveld var det en del lillomarkinger som løp det tradisjonsrike Nattsvermeren i Fredrikstad
. Løpet gikk i år ute på Kråkerøy i kystnært terreng. Herrenes fellesstart var spekket med gode løpere. Starten gikk i et forykende tempo. Underveis var det flere av lillomarkingene som lå godt ann. Til slutt var det Steinar som kom seg med i den avgjørende gruppa. Der var han med helt til finalen hvor han spurtet om seieren. Dermed var det et godt signal frem mot 10mila. Undertegnede har forøvrig lagt ut kart fra løpet i lillomarkas kartarkiv.

Ellers løp Kristin et fint løp i D17-18 og ble nummer fem. I H45 viste Stein Blomseth gode takter og ble nummer fem. Det lover godt før 10mila hvor han er en av de ti som skal løpe på lillomarkas reunion lag i starten av mai
.

Vårsamling for ungdommene
Det var seks løpere fra Lillomarka med på AOOKs vårsamling. Det var duket for tøffe treninger i de haldenske skogene. Første økten var fra Berg skole, en fin start på samlingen i typisk østfoldsterreng. Etter en natts søvn på  blandede rom med andre klubber, det er vist litt skummelt, var alle klare for to økter på lørdag. Førsteøkten var en krevende løype på Høyås. På tross av få stier og tøfft terreng klarte de fleste seg uten for store misser. Noen var så godt som limt under streken, jeg ble ihvertfall imponert. Her er Eirik sin GPS fra Høyås treningen.

Skjermbilde 2014-04-07 kl 


<div title=

15PHYSIOLOGY OF ERECTION How to get viagra the corporal smooth muscle cells. This enzyme guanylate.

. 19.48.58″ src=”https://lillomarka.no/wp-content/uploads/2014/04/Skjermbilde-2014-04-07-kl.-19.48.58-623×309.png” width=”623″ height=”309″ />

På ettermiddagen ble det løpt sprint. Selv om det var litt surr med noen koder som var feil klarte de fleste seg veldig bra. På kvelden ble det konsumert “enorme” mengder godis og spilt kort, før alle tok kvelden ganske naturlig etter en tøff dag.

På søndag var det en solid løpe på 6,5km som ventet ungdommene på Idefjordsfellet. Over 6km er ikke hverdagskost for TNTere som vanligvis løper 4km i konkurranse. Men alle kom igjennom og etter å ha sett på GPSen så er det tydlig at det ikke var så stort problem.

Skjermbilde 2014-04-07 kl. 19.49.36

Sponsorer

unnamedOSLO-SYKKERVERKSTED-WEBLOGO-2