After vinter-o 2

20. January 2014 - Mathias Benjaminsen

Etter dette løpet tror jeg vi kan smykke oss med tittelen verdens mes hjemmekoslige samlingsplass. I stua til Frøy og Johan var det plass til alle løpere og vartet opp med gratis epplekake, kaffe og te.

2014-01-20-19.16.36Snøen ligger tett i Lillomarka men alikevell kom 24 løpere seg ut i skogen, eller rettere sakt gatene

– thyroid diseasemay be appropriate. The partner’s sexual function if generic viagra online.

. Dette var årets første gate-o med start i vestbysvingen hjemme hos Frøy og Johan. Løypene var varierteog gikk på Groruddalsturene kartet over Grorud, Veitvedt og Kalbakken. Kart i bunnen til GPS og beundring.

Det er tydlig at ski-o effekten har slått inn fordi klassevinnerene i tre av fire klasser har vært på Gåsbu i helgen. Vidar som var raskest i langløypa har vært å kjørt løyper hele forige uke
. Kristin som var raskest i kvinnenes langløype etter en solid ski-o helg. Og Elin vant kvinnenes kortløype etter debutt i ski-o løypa i helgen.

2014-01-20-19.16.44

Neste gang er det Matt som arrangerer fra Lillostua. Løpet går på verdenscup kartet over Ammerud.
Påmelding kan du gjøre allerede nå i eventor.

Resultater fra kveldens løp finner du på Brikkesys.

Høyreklikk på bilde og velg “åpne i ny fane”. Vent til bildet har lastet, forstørr det og høreklikk igjen og velg “lagre bilde som”