After vinter-o 1

13. January 2014 - Mathias Benjaminsen

I 12-13 minusgrader startet Tour of Lillomarka Vinter-o fra Lillostua. 21 sprekinger hadde tatt turen ut i snøføyken for å trimme.

kaldt

Nicholas hadde lagt en krevende løype i nærterrenget nord for Lillostua. Det var stor variasjon med kilometers strekk og kortstrekk. Oppvartningen var enkel men god, varm solbærtoddy og kjeks ble fasitten i mål, det varmet på en dag som denne.

Jonas løp raskest i langløypa for herrer. Etter både skirenn og ski-o slo han til med enda ett hardt løp i dag. Vidar er i slaget om dagen og tok andreplassen i epplehagen sin. Sigurd har fått dreisen på orienteringen og tok 3. plassen.

I den korte herre løypa var det Richard Zeiner-Gundersen fra Fossum om løp raskest.

Dameklassene ble dominert av ungjentene. Kristin løp raskest i den lengste løypa og Kaja var raskest i kortløypa

treatment for ED in patients defined as high risk canAssociation generic viagra.

. Ingvild Wang og Ingvild Brekke ble to og tre i langløypa. Både Ingvild Wang og Kristin var å gikk ski-o i helgen
. Resultater finner du har.

I den kortere klassen var det mange som koste seg sammen i skogen. Resultatlista ble dermed tett, men det var nok ikke mange som fortvilte av den grunn.

Nå ser vi fram til løp nummer to neste mandag. Løpet arrangeres av Johan og Frøy og de åpner dørene hjemme hos seg som samlingsplass. Dermed blir det sprint orientering fra Vestbyveien 10 ved Groruddalen skole. Frøy lover løyper som passer for alle og Johan stiller med fristelser i mål. Vi gleder oss, påmelding i eventor eller klikk her.

Resultater finner du på Eventor eller ved å klikke her.

Høyreklikk på bilde og velg “åpne i ny fane”. Vent til bildet har lastet, forstørr det og høreklikk igjen og velg “lagre bilde som”

TOFBN#1.Kort TOFBN#1.Lang - A