After tour – løp 4

9. December 2013 - Mathias Benjaminsen

I vinterlige Lillomarka ble løp fire avhold fra Årvoll
. Det ble reale utfordringer rundt Ole Høylands hule og nedover mot Isdammen
. Men selv med litt bom underveis var det ingen som fortvilte i et mål fyllt med pepperkaker og gløgg.

2013-12-09-19.43.23

I langløypa var det denne gange fellesstart for å gjøre det mer retferdig med tanke på sporsnø
. Det var et stort felt på 15 personer som sto klare i lett snødriv på toppen av Årvollåsen

10Erectile dysfunction may occur regardless of the post-sexual trauma / abuse, job and social position satisfaction, generic viagra.

. Det var action fra start og i sommerfuglen var det folk i alle himmelretninger. Om alle hadde like bra kontroll vites ikke. Ut fra grøntfeltene hadde Jonas skaffet seg en luke til Matt og Gaute. Den luke holdt han helt til mål og sikkret sin første seier i Touren.

Litt lenger bak ble det kjempet hardt blandt de rutinerte natt-revene
. Der trakk Vidar det lengste strået og var i mål rett før Ivar Seierstad fra Geoform og Svein Nygård. Generelt var det tette dueller og mye morsom løping.

Bland damene var det Hellen som løp fortest. Dette var Hellens første seier, hun har vært nære mange ganger, men nå var det fullklaff. Ingvild Wang ble nummer to, etter litt problemer i starten fikk hun virkelig opp farten og vartet opp med flere bestestrekktider.

I damenes B klasse var det Tone som var helt overlegen. Tone uttalte før start at hun ikke er spesielt fan av nattløping, faktisk var dette første nattløpet på 6 år. Imponerende med seier i combacket. Alexandra Devik fra OSI ble nummer to rett forran sammenlagt lederen Frøy.

Herrenes B-klasse vinner er nok den Lillomarkingen som har sett mest både på kart og skog de siste årene. Det var nemmelig Halvard Fjer som sikkret seg sin første tour seier. Einar Hem Fant nesten ikke samlingsplass, men når han først var på plass gikk det unna. Han løp inn til andre plass rett foran Johan Mattsson.

Tilslutt må det nevnes at Steinar hold sitt løfte og stilte med varm gløgg, pepperkaker og vaffler i mål. Nå blir det vanskeligere og vanskeligere å toppe oppvartningen på løpene. Heldigvis er det bare en gang til før jul. Neste løp er mandag om en uke, da er det fra Lillostua. Påmelding i eventor.

Resultater fra dagens løp finner du i eventor med strekktider.

Tour of Lillomarka by Night 4.Løype B Tour of Lillomarka by Night 4.Løype A1