Tour of Lillomarka by Night løp 4

7. December 2013 - Mathias Benjaminsen

Kulda har gjort sitt inntog i Lillomarka i den siste måneden av året. Men litt snø å vind burde ikke stoppe noen fra å løpe de to siste løpene i Tour of Lillomarka by Night.

Skjermbilde 2013-12-07 kl. 00.20.22

Løp fire blir arranagert fra Tonsenhagen førstkommende mandag. Parkering er på Isdammen utfartsparkering, derfra er det litt å gå ned til Selvbyggerveien 46. Der er det innendørs samlingsplass i fellesrommet på blokka
. Det vil bli merket ved blokka, ikke noe merking fra Isdammen parkeringen. På samlingsplass vil det bli prøvd ut live resultater fra mål som er utenfor. Dermed passer det bra for publikum også.

Steinar Kollerud er løypelegger og lover krevende løyper i skråliene i Årvollåsen. Det er 1.5km å gå til start, oppvarmingskart finnes på samlingsplass. Fristart mellom 18 og 18:30 for 3km løypa. I 4km løypa blir det fellesstart kl 18:40

11Impact of Erectile Dysfunction (ED) viagra in the choice of therapy (shared decision making).

. Dette er for å gjøre det mer retferdig i om det kommer litt snø søndag.

De siste løpene i nattserien har hatt fantastisk oppvartning med både vaffler, varm kakao og boller. Bare det har vært grunn til å dra på løpene frem til nå. Steinar har lovet at han ikke skal være noe dårligere og har uttalt at det vil bli pepperkaker og gløgg i mål. Dermed er det ingen grund til å sitte hjemme å spise tørre brødskiver mandag kveld.

Så bli med å få en bra natt-økt på mandag, påmelding på eventor innen mandag kl 12. Det er også mulig med etteranmelding på løpet.