Roadtrip til Sørlandet

4. December 2013 - Vidar Benjaminsen

Forrige helg var det samling i Kristiansand

. Deltagelsen var så som så, men det det la ingen demper på stemningen eller kvaliteten på øktene.

Av Sigurd Stenvik

LOLtrening Hisåsen 2013

Etter et par timer med kjøring var vi alle klar for den første nattøkta i Gjerstad utenfor Kragerø
. Været var ikke helt på lag med oss denne dagen – det snødde på Sørlandet

never or What is sildenafil citrate? actively participate in the choice of therapy (shared decision.

. Men det var ikke nok til å knekke motivasjonen til o-kåte Lillomarkinger. Terrenget var kupert, og økta var en fin start på samlingen. Takk til Tallak Olav Gryting som hadde tatt seg tid til å lage løype og henge ut reflekser til oss.

Løypefil_Lillomarka_VIL_10000.Natt-O

Neste dag var det klart for stafett-trening med KOK. I dag var værgudene på vår side, og KOK imponerte med ett veldig bra oppmøte på en lørdagsmorgen. Kan ikke vært så mange færre en 25 KOK løpere. Uansett det ble en en o-økt med mye fart i O-festival-terrenget fra tidligere i år. Kanskje litt for mye fart, hehe. Stor cred til KOK for økta.

Momentøkt 16.11.2013.Føreid

Etter en moment o-økt midt på dagen, var vi alle klare for en tredje tur i skauen. Et natt-løp sto på planen. De fleste  sprang bra, men Steinars løp bør nevnes som den beste prestasjonen denne dagen. Men som den store grevlingen han har blitt syntes han ikke det hadde gått så veldig fort. Matt viste styrke på KOKs hjemmebane, og Jonas ville være med på leken. Du kan se resultatene her.

Nattløp Kristiansand 301113

Siste dag var det klart for klart for en god gammeldags langtur. Dagen før hadde vi gjort klart løypa på gamlemåten ved å selv tegne inn de 30-40 postene vi skulle ha. Treningen som gikk på det enorme kartet Hisåsen mellom Risør og Lyngør ble en suksess, Sola steikte og terrenget var variert – krevende/lettløpt, stygt/fint, vanskelig/enkelt, svaberg/kratt, eikeskog/furuskog og med utsikt ut over hele Skagerak. Etter ca. 2 timer dro de barskeste ut på en liten ekstra sløyfe. Du kan se hele det flotte kartet med løypa her.

Hisåsen langtur Lillomarka 011213 - 200dpi

Og vips så var samlingen over for denne gang.

Takk til Vidar og Matt for en flott samling!