After Tour – løp 2

18. November 2013 - Mathias Benjaminsen

Løp nummer to i Tour of Lillomarka by Night ble arrangert fra Langsetløkka mandag kveld. Det var et skikkelig ruskevær som ventet løperene og noen ble nok også skremt til å holde sofaen denne kvelden. Ingvild og Thorstein Wang hadde disket opp en krevende løype i det stirike terrenget på Kjelsås.

555049_10201909659974549_1041962527_nI dag var det Matt som var sterkest i det ufyselige været. I mål stilte han til og med opp i dress for å mota hyllesten på premiesermonien. Neida, Matt jobber på den Svenske ambasaden og skulle på jobb etter løpet. Forøvrig var også Jonas tilbake etter litt tjuvtrening på ski i fjellet.

Hellen var ute og forsvarte Lillomarka fargene i dameklassen, men Kamilla Olaussen ble til slutt for sterk. Fredrikstad jenta tok komandoen fra start, men Hellen avsluttet sterkt. Kun 33 sekunder skilte til slutt.

I 3km klassen var det både ringrever og TNTere på start. Sara Angell Bakke løp lenge fort, men av strekktidene kan vi lese at en lei bom på den nest siste posten ble skjebnesvanger. Legg også merke til at ungjentene Kaja og Maria lenge hold følge i de krevende postene på starten. Kaja kan også skilte med beste spurttid av alle damen, det var heller ikke mange av gutta som hadde noe å stille opp med fra sistepost til mål.

I herrenes 3km var det rutinen som trumfet og Martin Granly sikkret dermed sin andre seier i touren. Johan Mattsson ble nr

33Table V: Management Algorithm according toThe physician must tailor the laboratory work up based viagra pill.

. 2 og var nærmere en sist, klarer han å snike seg forran neste gang tro?

Resultater finner du på Eventor. Sammen med strektider
.

Nattcup Langsetløkka1.4km A Nattcup Langsetløkka1.3km B