Oppdaterte treningsplaner

3. November 2013 - Mathias Benjaminsen

Nå er treningsplanen for November og desember klare. Det ligger ann til mye bra trening fremover. Her kan du lese litt om planen de neste to månedene.

Tiomila LOL RB IMG_8424

  • Nyvinningen “Tour of Lillomarka by Night” starter opp 11. november. Dette er et nattløp av og for Lillomarkinger. Tour of Lillomarka by Night viderefører Tour of Lillomarka konseptet ut i høstmørket. Det blir løyper som passer alle og god trening i høstmørket

    (2) Direct Treatment Interventions for EDconsistent or recurrent inability of a male to attain and/or generic viagra.

    . PM og mer info kommer.

  • Det blir også kjørt motbakkeintervaller i Lillomarka annenhver uke. Her er det bare å bli med for alle som vil teste formen inn mot skisessongen. Denne treningen er for alle fra 13 år og oppover. Etter treningene vil det også innviteres til mat og drikke på Lillostua. Da benytter vi også anledningen til å ha et kort foredrag om diverse temaer.
  • Junior/Senior gruppa skal også starte oppkjøringen mot nye mål i 2014. Det gjør de ved å dra til Halden og utfordre de beste på nattløp samt samling i Kristiansand i slutten av november.

Det betyr at selv om høsten er her med kaldt og grått vær er det mange muligheter til å være med ut.

Verdt å nevne er også at annenhver uke er det løping/gåing for voksne på “Gubbe og kjerring” treningene. De starter kl 19:00 fra bommen på Ammerud (Lilloseter bommen). Neste trening er torsdag 7
. november.

Treningsplanene

Du finner planen også på høyresiden under sponsorer.