Her er postene til Lillomarka Nord-Sør

6. October 2013 - Mathias Benjaminsen

Postene for Lillomarka Nord-Sør er satt ut. Her kan du tjuvtitte på skjermene løperne skal innom før kartbytte ved Lilloseter.

Nordre del av Lillomarka viste seg fram slik vi ønsker da skjermene ble satt ut lørdag. For her oppe – i området fra Snippen (der starten går) og ned mot Lilloseter der deltakerne må snu kartet, er det flott
.

Målet har vært å by på langdistanse-orientering med reelle veivalgsalternativer på stiene mellom postene. Det kan lønne seg å se litt ekstra på kartet før du gjør ditt veivalg – det finnes flere muligheter.

Er du av de som har det mest travelt og vil ut av stisystemene, finner du nok traseer mer rett på. Hva som er kjappest får vi se etterpå.
Løypene på 10 og 15 kilometer har henholdsvis 10 og 14 poster. Vanskelighetsgrad B- og C-nivå når det gjelder selve postdetaljene.
Målet har vært å legge løyper som tar dere med til de fineste områdene

• Ejaculation sildenafil uncertain (3) . This underscores the need for cardiovascular.

. Også 10 kilometeren får noen partier der dere må ut av stisystemet, men orienterer du fra punkt til punkt vil det gå veldig fint.

Får vi tørrvær den siste uka kan det bli fin-fint også på stiene, men det er høst og kaldt. Da jeg satte ut postene i går funket neopren-sokker i o-skoene utmerket. Tørr og varm hele veien
.

Målestokken på kartet dere skal løpe på blir uvanlige 1 : 11 000. Dette er rett og slett gjort for å få veivalgsalternativene inn på kartet – og neppe noe dere vil legge merke til. Greit å lese selv for en midt i livet
.

Vi håper på godvær til helga og mange løpere på fellesstarten fra Snippen stasjon.
Lillomarka Nord Sør sikrer deg en fin langtur – enten på egenhånd eller sammen med andre. For akkurat denne dagen er det både lov til å samarbeide og lov til å henge på andre.

Ta med deg en kamerat eller ei venninne – og meld deg på!

Hilsen
løypeleggeren

 

Postene

KODE 129: Førsteposten på 10-kilometeren skal være enkel å finne. Men hvodan tar du deg dit raskest mulig?

129 copy

 

KODE 119: Legg merke til den oppfangende deltaljen i bakgrunn – ett tjern. Dette er posten før kartbytte og matstasjon på Lilloseter. Du aner kanskje hvor?

119 copy

KODE 71: Kanskje ikke så enkelt å lese mye ut av dette bildet, men dett er første posten på 15-kilometeren. Like ved en sti – med flere veivalgsalternativer til posten.

71  copy

KODE 167: Postbeskrivelse myr. Ikke akkurat lita ei lita myr
. På kartet merket “farlig” – dermed bør du unngå å krysse myra. Hit skal du enten du løper 10 eller 15 kilometer.

167 copy

KODE 104: En liten kolle – og bak – ei av Lillomarkas mange hytter helt nord i terrenget.

104 copy

KODE 113: En skrent på 15 kilometeren. En av løypas vanskeligere poster, men med oppfangende detaljer rett i nærheten.

113 copy

KODE 114: Myr. Ikke stor, men enkel å finne.

114 copy

KODE 117: Myr igjen – det er mange av dem oppe på åsen. For å komme til denne (begge løyper) må du litt ut av stisystemet. Du må bruke de store detaljene – og kanskje kompasset.

117 copy

KODE 82: En kolle for 15 kilometeren. Mot denne har du muligheten til å lange ut utenfor sti dersom du ønsker det.

82 copy