Andrine med seier og andreplass i JEC

5. October 2013 - Mathias Benjaminsen

Lillomarka har for øyeblikket fire løpere med på Junior European Cup eller JEC. Løpene startet på fredag rett sør for Lyon i Frankrike og avslutter søndag med stafett.

Lillomarka stiller med to norske lillomarkinger, Siri og Andrine, og to utenlandske, Florian (SUI) og Lucy (GRB).

Fredag – sprint
Blandt jentene løp Andrine inn til en 6. plass i yngste juniorklasse. Et godt løp i en løype med mye løping. I eldre juniorklasse var  Lucy og Siri litt bak på henholdsvis 27. og 39. plass.

Florian som i sommer ble verdensmester nettopp på sprinten hold ikke helt denne gangen. Det ble en 21. plass i den ekstremt tette herreklassen.

Skjermbilde 2013-10-05 kl. 19.49.19

Lørdag – langdistanse
Årstidene skifter sakt mot vinter, selv sør i Frankrike. Dermed var det skikkelig Norsk ruskevær som møtte løperene på langdistansen. Langdistansen gikk i klassisk mellomeuropeisk terreng med mye kurver og vegitasjon. Veivalg og retningsløping sto i fokus.

Andrine og Florian taklet dette best av våre og løp inn til 1. og 2. plass i D18 og H20. Andrine vant med hele 3:42 mens Florian var 1:30 etter.

I D20 løp Lucy inn til en fin 12 plass. Siri klatrett 10 plasser fra sprinten og løp inn til en 29. plass.

Skjermbilde 2013-10-05 kl. 20.07.55

Søndag – stafett
Søndag er det stafett, ifjor løp jentene med Andrine på laget inn til seier. Dermed var det spennende å se hva sterke norske lag kan få til

(where possible) viagra for sale disease. Activity such.

.

Ruskeværet fortsatte i frankrike på stafettdagen, men det stoppet ikke de norske lagene fra å vise seg frem
. Jentenes førstelag, med Andrine på laget, løp inn til en god andre plass bak et sterkt Svensk lag. Andrine hadde beste etappetid på andre etappe og vekslett først. Siri løp førsteetappe på tredjelaget og vekslett som nr. 25. Dermed kan det virke som om det har blitt noen bom i den franske skrålia.

Våre to utenlandske løpere hadde nok også litt ulike følelser etter stafetten. Florian løp førsteetappe på et godt sveitsisk lag. Der vekslet han som niendemann. Etter to etapper ledet laget, men en uheldig ankermann gjorde at sveitserene tilslutt ble nr. 14. Lucy løp også førsteetappe, hun vekslet som nr. 20.