Velkommen tilbake

26. September 2013 - admin

Da Lillomarka siden har vært nede tenkte jeg å skrive en kjapp oppsummering av det som har skjedd i høst.

I starten av september var det KM stafett på Ila i fossumland. Lillomarka løp sterkt i både herre-og dameklassen. Gaute, Steinar og Matt løp inn til en imponerende 2. plass hos herrene, mens jentene ble nr. 3 i kretsen. På laget løp Helen, Tone og Andrine.

Mer imponerende var det kanskje at Lillomarka stilte hele 13 lag. Det var bare Kongsberg og Nydalen som klarte å stille flere lag. Så en stor takk til alle som stilte opp, det er alltid morro når vi er flere!

Helgen etter var det enda en KM helg, denne gangen i form av mellomdistanse. Her var det veldig mange gode resultater, men best av alle var Kristin Brekke som løp inn til et sterkt KM-gull i den tøffe 15-16 klassen. Men det stoppet ikke der, det var hele fem Lillomarkinger som sikret seg en KM medalje i Hemnes, en times kjøretur sørøst for Oslo. Lillomarka gratulerer Kristin Brekke (1), Elin Flø (2), Anne Ruste Flø (3), Dag Aalvik (3) og Helen Palmer (3).

Under en uke senere var det endelig klart for NM, høydepunktet for mange av seniorene i løpet av året. Det hele startet med en tøff langdistanse i Kongsberg. Andrine tok en overbevisende seier i den yngste juniorklassen. Steinar løp også meget bra i herrenes juniorklasse og tok en sterk 8. plass, og viser at han er tilbake etter problemene i våres.

Seniorene fikk virkelig bryne seg i den tøffe kongsberg-lyngen. Linn løp et jevnt godt løp og ble til slutt nr. 12, der det siste giret manglet kanskje for å slå seg inn topp ti. Matt og Jonas var de eneste av seniorgutta som turte å stille til start. Matt løp lenge et veldig godt løp, men avslutningen ble litt for tøff
.

Et døgn etter stilte flere Lillomarkinger til start for å prøve å kvalifisere seg til NM mellomdistanse. Effektiv eliminering sendte seks av ti seniorer videre til lørdagens finale.

I lørdagens finale var det igjen jentene som stjal showet. Andrine tok “the dubble” og vant sitt andre NM gull for helgen. Siri løp inn til en syvende plass i D19-20. Seniorherrenes finale fikk en veldig spennende avslutning, men desverre uten Lillomarkinger i sentrum. Gaute løp et god løp og slo seg inn som tiende mann til slutt.

NM stafett sto på planen som siste konkurranse i NM helgen. Førstelagene hadde på forhånd store forhåpninger om å være med og prege stafetten. Til slutt var det herrene som sto for det beste resultatet. Nicholas fikk en litt skjev start og vekslet på 27. plass etter første etappe. Men både Matt og Gaute satt pedalen i bunn og plukket lag for lag. Til slutt ble det en imponerende 6. plass til slutt, , starten tatt i betraktning. Gaute spurtet ned landslagstreneren i sprint, Haldens Emil Wingstedt.

Jentene ble til slutt nummer ti. Kine hadde en litt vaglette start og vekslet over som 17. kvinne. Linn viste klasse og løp en veldig sterk andreetappe og løp opp sju plasser. Det holdt Andrine på slutten i en tøff duell med Konneruds Anette Baklid.

Seniorene kan nå ta en velfortjent pause frem til NM natt. Men juniorene har fortsatt NM junior stafett igjen

– a comprehensive sexual, medical and psycho-social generic viagra difficulty due to medication or common changes in erectile.

. Samtidig får noen utvalgte 16 åringer bryne seg på O-idol. I år gikk dette fra Grue ca 2 timer kjøring nord for Oslo.

Først ut var O-idol. Lillomarka fikk med begge Kristinene i D16. Her viste Kristin Brekke at KM gullet ikke var tilfeldig. Hun innkasserte en sterk 3. plass i en veldig vanskelig løype.

Lillomarka bronse NM junior stafett 2013 (foto Harald Andresen)
På junior stafetten dagen etter viste jentelaget igjen muskler. Med en god blanding av rutine og ungdommelig pågangsmot løp laget inn til en imponerende bronse. Siri åpnet stabilt og sendte Kristin Brekke ut på andreetappe på 7. plass. Kristin satt klampen i bånn og holdt laget på skuddhold og løp opp en plass. På siste etappe viste Andrine hvorfor hun for øyeblikket er Norges beste junior. De andre juniorVM-deltagerene ble satt på plass med to minutter og Andrine kunne løpe laget inn til en imponerende 3. plass.

Det var en oppsummering av september så langt. Håper ikke jeg har glemt noe/noen. Neste helg er det NM natt. Lillomarka stiller mannssterke der, med individuell start og 1:15 000 kart blir det en real utfordring.