buy facebook likes

CoronaTour of Lillomarka #3

4. May 2020 - Mathias Benjaminsen

Denne uken kan du få deg en skikkelig tur i Lillomarkasalpene. Kollepartiet som strekker seg fra Linderudkollen til Evensetermyra. Den kan kanskje ikke måle seg med de mellomeuropeiske alpene, Lyngsalpene eller Maridalsalpene, men kan likevel by på mye flott skog og mange fine utkikkspunkt.

Start for de to lengste løypene er lagt til Alunsjøflaka, ca 1,2km å jogge fra Lillostua. Den lengste løypa går også innom et skjult utsiktspunkt med utsyn over Alunsjøen, Ammerud og nordre Groruddalen.

For klubbens medlemmer finner du kart i postkassa på Lillostua fra mandag, eller du kan printe selv her:

Postene henger ute til og med fredag og blir flyttet i løpet av helgen til neste løp.

Etter løpet kan du laste opp GPS in Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/47815/Coronatour-of-Lillomarka-3