buy facebook likes

Etter påsken begynner TNT treningene

24. March 2018 - Mathias Benjaminsen

Etter påske starter orienteringssesongen for alvor for ungdomsgruppa vår TNT, selv om skogen fortsatt er full av snø 🙂 Så her kommer litt info om årets planer.

Det blir som vanlig hovedtrening på onsdager kl.18, og så bruker vi mandager med Tour of Lillomarka-løp til trening. I tillegg er det løp i helgene og flere samlinger vi kan se fram til. Et foreløpig program for sesongen kan dere se i vedlagt kalender.

Av løp i helgene for ungdommene vil vi spesielt anbefale TrimtexCup. Det er en serie med 7 løp for 13-16-åringer i Oslo og Akershus på våren og høsten, hvor man samler poeng fra hvert løp til en sammenlagtliste. Det deles også ut ledertrøye, spurttrøye og klatretrøye. Artig å være med på disse løpene, man treffer igjen de samme ungdommene på løpene og kretsen arrangerer også flere sosiale treff for de.

De to første onsdagstreningen (4. og 11.april) blir på Bygdøy. Det tar litt tid før all snøen i Lillomarka smelter, men på Bygdøy blir det tidlig bart og det er fin skog å løpe i. Mer praktisk info kommer.

Blant alt det spennende fra kalenderen kan vi nevne:

  • Oslo City Cup: sprintløp som går fire tirsdager etter påske, de to første på Aker Brygge og Akershus Festning. Artige løp som passer for alle. Mer info og påmelding til første løp her:
    http://eventor.orientering.no/Events/Show/9634
  • Vårsamling i Strømstad arrangert av kretsen (10 stk fra Lillomarka er påmeldt), fortsatt mulig å melde seg på her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2441
  • 10Mila i Sverige, vi har meldt på to ungdomslag
  • For alle 14 – 16-åringer: Hovedløpene og Hovedlandsleiren 4-8.august i Kristiansand, et sportslig og sosialt must!

Full årsplan finner du her.

Velkommen til en ny sesong, vi gleder oss 🙂

Hilsen
Hovedtrenerne Steinar og Elena