buy facebook likes

Fortsatt høy satsing i Lillomarka

20. September 2017 - Vidar Benjaminsen

Vi ønsker å styrke tilretteleggingen for våre unge utøvere med motivasjon og ambisjoner fremover. Derfor ser vi oss nå om etter en hovedtrener.

Selv om vår spydspiss Gaute Hallan Steiwer flyttet til nye treningsmarker, så har vi også mange unge utøvere som trenger oppfølging. Etter en periode uten en fast hovedtrener ønsker vi nå å knytte til oss en motivert person som har ønske om å jobbe med en spennende løpergruppe.

Målet er å skape personlig utvikling for hver og en av utøverne, og da må vi tettere på dem.

Vi ser først og fremst etter en person som liker å snekre sammen planer, lage gode økter og følge opp med samtaler med enkelte av løperne. Stillingen lar seg godt kombinere med egen satsing eller egen skolegang/studier. Om treneren er ung eller eldre spiller ingen rolle, så lenge motivasjonen for en slik jobb er til stede. Omfanget av stillingen er tenkt mellom 20-40%, litt avhengig av hva en eventuell trener har av tid og lyst.

Vi lover et bra trenerteam og en trenerhverdag med overkommelig arbeidsomfang. Treneren kommer inn i et miljø der vi allerede i dag har gode rutiner for planlegging og gjennomføring av aktiviteter. Så hun eller han kan konsentrere seg om «den morsomme» delen av treneryrket.

Ytterligere informasjon ligger i banneret på høyresiden her.

PDF-fil med informasjon om trenerstillingen.