Sommerskole med kart, kompass og friluftsliv!

Har du lyst å lære om kart og kompass, og bli med på forskjellige artige friluftslivaktiviteter? Da har vi et spennende tilbud til deg. Lillomarka Orienteringslag arrangerer nemlig sommerskole i kart, kompass og friluftsliv 26. – 30.juni, og det er gratis! Sommerskolen er for barn og ungdom fra 9 år og oppover. Den passer både for de som ikke har prøvd seg i skogen med kart og kompass før, og for de som allerede driver med orientering.

Sommerskolen er i Lillomarka Arena på Grorud, mellom kl.09:00 og 15:00. Fram til lunsj vil det være morsomme øvelser for å lære om kart og kompass, og etter lunsj vil det være artige friluftsaktiviteter som klatrepark, kanopadling, turorientering og annet. Aktivitetene kommer til å være på Lillomarka Arena og i skogen og områdene rundt arenaen. Lunsj er inkludert i sommerskolen. Vi håper på fint vær og da blir det nok litt bading i Badedammen ved Arenaen også.

Påmeldingsfristen er 11.juni, og vi har totalt 50 plasser. Her er det førstemann til mølla, så meld deg på med en gang 🙂  Påmelding gjøres i dette Google-skjemaet:

https://forms.gle/n1F6zq1kEuuVXJ679

Har du spørsmål? Kontakt oss på epost sommerskole@lillomarka.no