Ny deltagerrekord på Tour of Lillomarka

29. April 2024 - Mathias Benjaminsen

På mandag ble det ny deltagerrekord på Tour of Lillomarka med 145 startende fra Krigsskolen. Etter tre ganger fra Linderud har løperne fått bryne seg på nærterrenget på Kolåsen og sør for Alunsjøen. Nå flytter vi over til Lillomarka areana for de to neste mandagene.

Spesielt gledelig var det med hele 67 lillomarkinger på start. Vi håper mange også tar turen videre på kretsløp i løpet av våren og sommeren. Spesielt på 15-stafetten første helgen i juni håper vi mange har lyst å være med.

Men vi har også plass til flere på Tour of Lillomarka, og vi ønsker spesielt dere som har lyst å prøve orientering for første gange velkommen. Tour of Lillomarka er den perfekte arenaen for å taste orientering. Det er løyper for alle nivåer, enkel påmelding på start med lån av tidtakerbrikke og mulighet for innføring i kart og kompass før start.

Nå flytter Tour of Lillomarka seg til Lillomarka Arena med to løp derfra mandag 6. og 13. mai.

Velkommen!

Resultater og livelox fra dagens løp finner du i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/19791