Deltagerrekord på Lillomarka Nord/Sør

26. October 2022 - Mathias Benjaminsen

Litt sent kommer det en oppdatering fra Lillomarka Nord/Sør som vi arrangerte for litt over en uke siden. Det ble deltagerrekord på den tiende utgaven av Lillomarka Nord/Sør, 192 fornøyde deltagere tok seg gjennom Lillomarka i nydelig høstvær.

Årets løp skulle egentlig gått fra Snippen eller Movann, men på grunn av arbeid på togbanen måtte vi finne et annet startsted. Dermed ble det oppmøte på Solemskogen og start ved Lille gryta. Mathias Vold hadde lagt en flott løype som snirklet seg gjennom marka for både 10- og 15-kilometeren.

15 kilometeren fikk en sløyfe om Åbortjern og Granberget før den svingte tilbake mot Lilloseter og Slattumsrøa. 10 kilometeren tok en innersving og kom innom Kroktjern før de svingte tilbake til Lilloseter og Arenaen hvor det var mål.

Fra arenaen var det en egen 4 kilometer løype rundt Stokkvann. Hvor mange av de yngste og eldste tok en runde.

Som nevnt var det nydelig høstsol og JensO hadde satt opp bålpost med boller, saft og bananer på låven på Lilloseter.

Det ble dobbeltseier til Oppsal i den lengste klassen, med seier til veteran Sigve Vågsnes for herrer og junior Ingeborg Roll Mosland i dameklassen. Det var 29 herrer som tok seg rundt 15 kilometeren, men enda mer gledelig var det at hele 12 damer fullførte den lengste løypa. I fjor var det kun én løper i damenes 15 kilometer.

Ivar Seierstad som løper for Geoform IL vant 10 kilometer for herrer, mens Siri Størmer fra Nydalen vant damenes 10 kilometer.

48 Lillomarkinger stilte til start, i tillegg noen hjelpere på start og i mål. Det er ikke mange løp hvor man kan ha løpende løpsleder, men på Lillomarka Nord/Sør funker det helt perfekt.

Vi håper alle hadde en fin tur i skogen og ses igjen neste år til nye utfordringer.

Resultater fra løpet finner du på Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=17115&groupBy=EventClass

Kart og løyper finnes på Livelox: https://www.livelox.com/Viewer?courseId=420170