Stor o-helg i Oslo og Akershus

3. May 2015 - Mathias Benjaminsen

LOL 15 stafetten _MG_8055

I helgen var det en stor o-helg i Oslo og Akershus med to stafetter og et individuelt løp
. Det hele toppet seg på lørdagen hvor vi tok tredjeplassen i 15-stafetten.

Fredag – Kvsitkvaset

Kvistkvaset er kanskje det mest eksentriske løpet i Oslo området. PM er skrevet på rim, starten gjøres ved at starter knekker en kvist og det selges hjemmelagede tre utskjæringer på arena. Alt dette gjør kvistkvaset til en morsom o-opplevelse.

_MG_7940

Det var ungdommene som var på plass for å løpe stafett. I år var det lagt opp likt som 10mila, med likt etappeoppsett og vanskelighetsgraden. Ungdommene hadde to lag og det startet bra på førsteetappe. Førstelaget med Joar på førsteetappe kom inn som nummer tre. Det var en god prestasjon i et terreng som skilte mye. Etter litt opp og nedturer kunne førstelaget løpe inn til en 12. plass tilslutt.

Andrelaget løp seg stadig oppover etter en litt rufsette førsteetappe. Og til slutt kunne Eirik, som løp opp fire plasser, løpe inn til en 16. plass.

Løprdag – 15-stafetten

Lørdag var det endelig klart for 15-stafetten. Stafetten hvor man løper 15 løpere på lag med alle aldere. Lillomarka hadde på forhånd et sterkt lag og etter andreplassen i fjor var de heltent på å ta hjem sieren. Men det var også andre lag som stilte sterkt. Spesielt Fossum IF så veldig sterke ut på papiret og Nydalen SK har alltid en stor bredde og spille på
.

k brekke _MG_8041

Førstelaget løp gjevnt, avstanden opp til teten bølget litt frem og tilbake. Men til slutt ble den for stor og sisteetappeløper Gaute måtte ta opp kampen om bronse med Nydalens andrelag. Det gikk fint og Gaute kom i kapp rett før mål
. Dermed ble den en hederlig tredjeplass tilslutt. Bra innsats fra laget som besto av løpere fra 15-40 år.

Men det viktigte med stafett er å ha det gøy. Og det var også to andre Lillomarka lag som koste seg på 15-stafetten. Viktigst av alt var også at ingen av lagene ble disket. En imponerende innsats med tanke på at det var hele 45 løpere som var ute i skogen en tur.

Gaupene løp også lagkonkurranse

is now, cialis online Apomorphine is a dopaminergic agonist acting at the.

. Lagkunkuransen er en form for postplukk hvor du får et kart med mange poster og skal ta så mange som mulig innenfor en gitt tid. Gaupene klarte seg kjempe fint og hadde tre lag igjennom uten problemer. Med gaupene stilte Lillomarka hele 60 løpere til start på lørdagen.

_MG_8009

Søndag – Knut Valstads Minneløp

KVM gikk fra same arena som 15-stafetten, men terrenget var helt anderledes
. Det var to kilometer til start med 200 høydemeter. Dermed kom man helt opp på toppen av Puttåsen og de lengste løypene var også rundt Haukåsen, den store hvite kuppelen i Østmarka.

_MG_8029

Ungdommene hadde Trimtex-cup, løypene var krevende med en del difus orientering i starten også bratt ned til lørdagens terreng på slutten. Det ble en litt tøffere dag i dag og selv med god orientering ble lukene lange. Jens var bestmann med 13. plass.

Dagens opptur var Toril Hallan som vant sin klasse, Ole Sannes som tok andreplass i H80 og Jens Olav Kløvrud som ble nummer fire.

Mange bilder fra helgen finner du på facebook.