After tour – løp 3

25. November 2013 - Mathias Benjaminsen

Løp tre i Tour of Lillomarka by Night ble i dag gjennomført fra Langsetløkka. Arrangørene Ingvild, Thorstein og Siggurd hadde igjen disket opp et knall arrangemang. Etter en tøff løype kunne løperene komme inn til et varmt klubbhus med saft, kakao og vafler
. Helt Konge!

2013-11-25-19.39.11

Arrangørstaben sa seg fornøyd med ny deltager rekord.

2013-11-25-19.41.48

Herrer A
Igjen var det Matt som løp fortest i den lengsteherreklassen, med det er han i ferd med å sikre seg sammenlagt seieren i den klassen. Steinar ble nummer to i dag fulgt av Benjaminsen senior som virkelig er i ferd med å finne formen.

Damer A
Kamilla Olaussen fra Fredrikstad SK var igjen raskest i damenes lengste løyper. Hun løp stødig hele feien uten noen større feil. Andrine og Ingvild tok det rolig og fikke en god treningsøkt.

Herrer B
I herrenes B klasse var det Martin Granly som tok sin tredje strake seier
. Denne gangen forran klubbleder Fredrik Steiwer. Johan Mattsson er blitt et kjent syn på nattløpene og løp igjen stabilt igjennom løypa.

Damer B
I damenes B løype var det som vanlig action, det var de unge mot de gamle

46The advantages of oral drug therapy include broad• Mild stable angina generic cialis.

. Dynamitt duoen Maria og Kaja løp igjen fort i starten, men en lei bom ble også denne gangen avgjørende. Da snek Frøy Grøndahl seg forran og holdt seg der helt inn til mål

. Men det er ikke overraskende Frøy har nemmelig ufattelig mye rutine i bagasjen. Igjen må det nevnes at ungjentene spurtet bra og denne gangen var det Maria som hadde best spurttid av alle jentene. Undertegnede ser at han lever farlig i spurtkonkurransene til våren om det fortsetter slik.

Nå er det en uke pause før neste løp som arrangeres av Steinar Kollerud fra Tonsenhagen. Steinar uttalte selv at han skulle toppe oppvartningen etter løpet. Det skal godt gjøres, men eneste måten man kan finne det ut på er å stille på løpet 9. desember og se selv.

Resultater fra mandagens løp.

Dagens løyper

LOL by night #3.4 km A
LOL by night #3.3 km B