NM sprint i Nydalen

27. May 2019 - Mathias Benjaminsen

I området Nydalen, Bjølsen og Sagene ble det servert mange spennende strekk i helgens NM sprint. Lørdag var det individuelle løp med kvalifisering på morgenen og finale på ettermiddagen. Søndag var det sprintstafett med to gutter og to jenter.

Lørdag møtte ni lillomarkinger i karantenen på Tåsen skole. Her må man vente frem til start for å ikke kunne tilegne seg kunnskap om løypene før sitt eget løp. Selve starten var nede ved kolonihagene på Bjølsen rett ved Voldsløkka. Herfra snodde løypene seg igjennom bakgårdene på Bjølsen og over i de nybygde boligområdene på Sandaker.

Etter målgang på Nydalen Torg kunne fire lillomarkaløpere gjøre seg klare for finale. For Ingrid, Maria, Elias og Charlotte bar det dermed tilbake til karantene for å vente på finalen

penetrated (entered) your partner? sildenafil citrate evaluation of ED..

. I mellomtiden fikk mange av supporterne prøve seg på publikumsløp i samme område.

Under finalen var det full heiing fra supporterne på arena ved passering og innspurt. Finaleløypene gikk i hjertet av Nydalen med start oppe ved Get-bygget og snirklet seg nedover elven med avslutningen rundt BI før løperne kom inn på arena.

Best fra oss ble Maria (D19-20) og Charlotte (D21) som begge kom på 12. pass. Spesielt moro var det med Maria som gjorde personlig beste i NM og et veldig fint løp.

Elias gjorde også et godt løp og ble nummer 15. i H19-20 med 10 sek opp til 10. plass. Ingrid ble nummer 20 i D17-18.

Søndag morgen var det klart for et forblåst NM sprintstafett fra Myraløkka. Sprintstafett består av to herrer og to damer hvor herrene løper de to midtre etappene og damene løper første og siste. Vi hadde tre lag på start og Delphine, Siri og Ingrid løp første på hvert sitt lag.

Delphine leverte varene for førstelaget og vekslet som andre lag hakk i hel på Byåsen som ledet. Elias løp en god andreetappe sammen med mange gode løpere
. Undertegnede hadde kommet inn på laget som reserve etter at Jens ble forkjøla. Det ble en tøff reise med jeg kunne sende Charlotte ut på 14 på siste etappe. Charlotte løp en veldig bra siste etappe og kunne løpet laget inn på 11. plass til slutt.

Andrelaget ble til slutt nummer 29 med Siri, Mathias, Kristian og Maria. Tredjelaget fullførte på 37. plass og signerte dermed lista med Ingrid, Joar, Didrik og Mathilde.

Det var en del dramatikk i målområde da flere lag langt frem på resultatlisten ble disket på grunn av løping i forbudt område. Førstelaget gikk faktisk i mål som nummer seksten, men rykket stadig opp og ble som nevn til slutt nummer 11.

Til slutt må vi også nevne Gaute som tok sitt første individuelle NM gull på lørdagens sprint. Det var en tett duell med Audun Heimdal, Henry McNulty og Trond Einar Moen Pedersli, men Gaute avgjorde med marginene på sin side til slutt.