buy facebook likes

Forhåndsomtale – Lillomarka nord/sør

5. October 2018 - Mathias BenjaminsenLørdag 13. oktober arrangeres Lillomarka nord/sør fra Movatn til Lillostua ved Alnsjøen. På veien vil løperne passere gjennom de beste delene av Lillomarka, eller indrefileten som vi liker å kalle den. I sin vakreste høstpryd venter den på deg.

Som vanlig kan du velge mellom 10 og 15 kilometer. Finn noen å løpe med eller takle skogens utfordringer på egen hånd, det er opp til deg. Vi anbefaler tog til samlingsplass, du kan bruke Oslo-månedskortet ditt, vi frakter tøyet ditt til mål. Avganger finner du på nsb.no.

Årets utgave består av så mange gode langstrekk at kartene deles ut tre minutter før start. Dermed får du litt tid på å legge opp de optimale veivalgene på forhånd, men vi håper at noen oppgave også må løses i skogen.

Årets utgave har samlingsplass på Movatn stasjon, rett ved grensen til Akershus. Det blir fellesstart for alle ca 11.00 – en km fra Movatn stasjon. Vi går samlet fra til start fra Movatn stasjon kl 10.40. Din oppgave etter dette er å orientere deg igjennom Lillomarka.

Løypeleggeren har lovet at denne dagen står veivalgene i fokus. Postene skal du ikke behøve å bomme på. Dermed passer løypene for alle som orker å stå distansen. Årets løype kan også by på et rekord langt langtstrekk på hele fire kilometer. Underveis vil du også komme innom en drikkepost hvor løypeleggeren selv vil servere deg drikke.

Etter en prøvelse i skogen vil du gå i mål på Lillostua, klubbhuset til Lillomarka. Du få servert gratis pølser og saft og det blir lett premiering til de raskeste, men i våre øyne er alle vinnere 🙂

For de yngste eller de som synes 10 km blir litt for langt blir det en egen 4-5 km løype fra Lillostua med start kl 12:00

3 some of the time (half of the times) amoxil for sale PREVENTION – early signs of DE (difficulty /slowness in the ot-.

.

Vi ønsker alle velkommen til årets Lillomarka nord/sør

• Hormone replacement therapy for hormonaleffectively managed in primary care. Primary care viagra.

. På melding kan gjøres i Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10454