Nå begynner Tour of Lillomarka 2018

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen

Nå begynner Tour of Lillomarka, et unikt tilbud for deg som vil komme deg ut i skogen og i form. Tour of Lillomarka er en løpsserie for alle som vil komme seg ut i skog og mark og løpe orientering. Årets utgave er tilrettelagt for Tur-orienterere og Stolpejegere, men Lillomarkas rutinerte o-løpere skal også få utfordringer å bryne seg på.

Løypene passer for alle i familien med fire forskjellige nivåer. Det blir løp igjennom hele sommerhalvåret med seks løp før sommerferien og fire etter. Så om du er ivrig Stolpejeger, Turorienterer eller hardbarka o-løper og vil ha en ekstra utfordring i løpet av uka har du muligheten på mandager fremover. Fri start mellom kl 18-19.

Tour of Lillomarka består av fire forskjellige nivåer du kan velge mellom:
N-nivå (for nybegynnere) ca 2 – 2,5 km: løypene går langs veier, stier og andre tydelige lederlinjer i terrenget.
C-nivå ca 3 km: løypene følger tydelige ledelinjer med postene litt utenfor ledelinjene
B-nivå ca 3,5 km: veivalg og poster utenfor sti og vei, men aldri langt unna sikre ledelinjer
A-nivå ca 4-5 km: Løyper med høyeste vanskelighetsgrad for erfarne kartlesere og orienteringsløpere

Årets serie strekker seg over ti løp med start på Badedammen førstkommende mandag
20

– Myocardial Infarction, MI What is sildenafil citrate? dizziness, sweating, somnolence and yawning as well as.

. august – Lillostua ved Alunsjøen demning
27. august – Lillostua ved Alunsjøen demning
3. september – Isdammen på Årvoll
10. september – Isdammen på Årvoll

Løpere med konto på Eventor anbefales å melde seg på løpene på forhånd ved å klikke på linkene over. Det kommer også til å være Facebook Events for hvert løp så du kan melde interesse uten Eventor konto. Du finner dem på Lillomarka sin Facebook side.

• Du får tiden din på løypa og mellom alle poster i mål

Løpene koster 50 kr per løp som betales ved oppmøte. Eller vi tilbyr deg alle løpene for 200/350 kroner ved å bli medlem i Lillomarka O-lag. Familiemedlemskap koster 700 kroner. Barn opp til 12 år kan også være med på Gaupenes treninger på onsdager. For eksisterende Lillomarka medlemmer er løpene gratis.

Nå åpner også Stolpejakten i Groruddalen og vi anbefaler alle å ta turen ut på stolpejakt. Les mer på Stolpejaktens Facebook side eller på Stolpejaktens egne sider.

Vell møtt til nye utfordringer i skog og mark.