buy facebook likes

Andrine tatt ut på landslaget

23. October 2017 - Mathias Benjaminsen

I dag ble landslaget for neste år offentliggjort. Etter mye bra løping i sin andre seniorsessong er Andrine tatt ut sammen med tre andre damer og fire herrer. Det som heter A-landslaget skal være spydspissen frem mot VM i Latvia neste år og ikke minst VM på hjemmebane i Østfold i 2019. I tillegg er det EM i Sveits tidlig på våren neste år.

Landslaget ledes i år av Jørgen Rostrup, den tidligere landslagsløperen med fire VM gull. Han kommer fra jobb som fysisk trener/fysioterapeut i fotballklubben Start og kommer til å ta over landslaget for fullt 1. november.

I tillegg til A-laget er det lagt opp til to Next Generation grupper, en for sprint og en for skog. Disse gruppene består av relativt unge løpere som satser mot VM i 2019 og videre fremover.

Les alt om uttaket her.

Photo World of O