For drøye tre uker siden var det Norgescup-avslutning og NM junior stafett i Orkdal utenfor Trondheim. Helgen besto av sprint og mellomdistanse for alle og stafett for juniorene på søndagen.

Vi reiste opp fredag formiddag med et tight program med sprint på kvelden

– Intraurethral alprostadilor improvement of ED. These patients must be evaluated generic viagra online for sale.

.

Sprinten på fredag gikk i Orkanger sentrum. Løypene besto av mye løping i et veldig flatt terreng, vinnerne i herreklassen var helt nede på 4:20 på kilometeren. Det var ingen av lillomarkingene som markerte seg med noen topplasseringer. Elias var bestemann med en 30. plass. Men alikevel et morsomt løp med poster både på stavkirker og rundt gamlehjem.

Etter løpet avsluttet vi dagen med pizza som forberedelse til morgendagens mellomdistanse.

Mellomdistansen gikk fra Knyken skistadion. En nydelig arena oppe i lia fra Orkanger, fantastisk utsikt og skikkelige bakker. Mellomdistansen føyet seg inn i rekken av ultratøffe løyper i årets løpskalender
. Alle løypene hadde mellom 180 og 220 m stigning.

Elias likte bakkene godt og gjorde et bra løp hvor han endte på en 27. plass. Kristin Brekke var også på plass med en 12. plass i D19-20. Kristin har flyttet til Trondheim i år for å studere.

På ettermiddagen var det tid for kultur i Trondheim, der fikk vi se mye forskjellig:
– Besøk på festningen
– Gamle bybroa
– Nidarosdomen både ute og inne
– Diverse skulpturer
– Kurdisk demonstrasjon
– Bowling

Søndagens stafett gikk også fra Knyken, men i et betydelig penere terreng en dagen før. Lillomarka skulle stille med et damelag og et herrelag, men etter forfall hos damene var det til slutt bare Ingvild Fleisje som kunne løpe. Dermed ble det et kombinasjonslag for Ingvild sammen med løpere fra Askøy OL og Fana IL. Selv om laget ikke teller i de offisielle resultatene var dette det første året NOF tillater kombinasjonslag i NM, noe som virker å være et godt vedtak.

Gutta stilte med to 17 åringer og en 16 åring. Elias løp første etappe og vekslet til førstereis Mathias Vold ut som nummer 20 på andre etappe.

Mathias fikk en tøff utfordring på andre, men han kom seg rundt og sendte Eirik ut på siste etappe. Eirik loset laget inn til 30. plass til slutt.

Etter løpet hadde vi fortsatt litt tid i Trondheim, dermed ble det en tur til den såkalte Burmaklippen. Burmaklippen er en form for “mini-trolltunga”, 30 m over bakken. Med livet som innsats listet vi oss ut på den stupbratte kanten for å ta bilder.

Med det avsluttes sessongen 2017 i Trondheim selv om det fortsatt er o-løp igjen på kalenderen.

Ikke glem Lillomarka Nord/Sør 15. oktober, sjekk Eventor for mer info.